Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΡοή ειδήσεων

18/04/2024-Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του  Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 καθώς και των διατάξεων της υπ’ αριθ. 98/8182/26-01-2024 εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ. στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών 12, Ραφήνα) στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 19.30 σε τακτική, δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου οικονομικού έτους 2024, Πράξης της Δημοτικής Επιτροπής.
 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την 1η αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου οικονομικού έτους 2024, Πράξης της Δημοτικής Επιτροπής.
 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024.
 4. Ψήφισμα υπέρ της πρότασης του Δήμου Μαραθώνος για την μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Μαραθωνίων στην Αυθεντική Διαδρομή και την αναγνώριση του κορυφαίου χρόνου διάνυσης της Αυθεντικής Διαδρομής, ως μοναδικού παγκοσμίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο.
 5. Λήψη απόφασης περί υποβολής αιτήματος του Δήμου προς το Υπουργείο Υγείας για την παράταση παραχώρησης χώρων του πρώην Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΝΤΑΟΥ) που ήδη χρησιμοποιούνται από τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και καλύπτουν πάγιες ανάγκες του.
 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο Δίκτυο Πόλεων με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο “CI-PRO-NET” και την εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή της Διακήρυξης και του Καταστατικού Σύστασης του Δικτύου.
 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην υπόθεση της αγωγής Μ.T. Σπηλιώτη κλπ.
 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην υπόθεση της αγωγής Μ. Χριστοφιλοπούλου.
 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για τον χειρισμό της υπόθεση αγωγής        Α. Χατζησταματίου κλπ.
 10. Λήψη απόφασης περί ορισμού αρμοδίου οργάνου για την σφράγιση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και Θεάτρων- Κινηματογράφων και Ψυχαγωγικών Παιδειών.
 11. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πρόσθετων κοινοχρήστων χώρων με αντίτιμο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
 12. Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 2488/14-02-2024 αίτηση).

 13. Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 2199/08-02-2024 αίτηση).
 14. Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 1901/02-02-2024 αίτηση).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

https://rafina-pikermi.gr/proskliseis-dimotikoy-symvoylioy/18-04-2024-19-30-

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας με παρουσία της Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη

lazaros lazaros

Παγκόσμια φτώχεια: Η αλήθεια πίσω από τους αριθμούς

lazaros lazaros

Η εντυπωσιακή γυμνόστηθη εμφάνιση της Bella Hadid στο Φεστιβάλ Καννών

lazaros lazaros