Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΙΡΟΣΡοή ειδήσεων

Άγρια επίθεση στην Πάρνηθα: Άγνωστοι μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν εθελοντές που καθάριζαν το βουνό

Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε στην Πάρνηθα τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν εθελοντές που βρίσκονταν στο βουνό στο πλαίσιο δράσης καθαρισμού του δάσους δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους.

Όπως καταγγέλλει σε ανάρτηση στο Instagram ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση VA Saving his Hood, μάζεψαν αρκετά σκουπίδια από τη Δυτική Πάρνηθα και αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή απέναντι από την Κρύα Πηγή στη Φυλής.

ethelontes-1

Όπως περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν άγνωστα άτομα έφτασαν στο σημείο και πλησίασαν τους εθελοντές με φακούς. Εκεί τα άτομα άρχισαν να τούς ρωτάνε από πού είναι, ενώ τα ίδια δήλωσαν ότι είναι από το Μενίδι

ethelontes-2

Αφού οι εθελοντές ανέφεραν τον λόγο για τον οποίο βρίσκονταν στο βουνό, οι άγνωστοι έφυγαν. Μετά από 10 λεπτά όμως επέστρεψαν με αυτοκίνητα και, όπως καταγγέλλει ένα από τα θύματα της επίθεσης, οι άγνωστοι φώναζαν «Κάναμε Comeback»

ethelontes-3

«Χωρίς καν να μπορούμε να αντιδράσουμε βρισκόμενοι καθισμένοι στο πάτωμα, καθώς κοιμόμασταν, ξεκινάνε να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος», αναφέρει το θύμα της επίθεσης.

ethelontes-4

Τον έναν από τους εθελοντές, τόν μαχαίρωσαν 3 φορές στην πλάτη και μία φορά στον ώμο, ενώ τού έσπασαν και τη μύτη. Όπως ισχυρίζονται τα θύματα, πέρασαν τη μισή νύχτα με αγωνία για τη ζωή του εθελοντή που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές, όμως ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο

ethelontes-5

Μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά

ethelontes-6

Ο εθελοντές που προχώρησε στη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά τη συνδρομή πολιτών, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης.

ethelontes-7

reader

Σχετικές αναρτήσεις

Νάξος: Σύλληψη 54χρονου επιχειρηματία για παράνομη κατάληψη αιγιαλού-παραλίας

lazaros lazaros

ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΡ ” ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ… ΡΑΦΗΝΑ”

lazaros lazaros

Γερμανία και Ιταλία εντείνουν το ευρωπαϊκό χάσμα για την πυρηνική ενέργεια

lazaros lazaros