Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

Αναμνήσεις από την εκδρομή μας στην Νέα Τριγλια Χαλκιδικής.Επιμνημόσυνη δέηση ,κατάθεση στεφάνων στον Τριγλιανο Εθνικό Ευεργέτη Φίλιππο Καβουνιδη.

Αναμνήσεις από την εκδρομή μας στην Νέα Τριγλια Χαλκιδικής.
Πρώτη στάση στην όμορφη Θεσσαλονίκη βόλτα και επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου,


στα κάστρα με θέα τον Θερμαϊκό.

Ακολούθησε υποδοχή σε εμάς και στον κ. Φίλιππο Καβουνιδη στην Νέα Τριγλια Χαλκιδικής από την πρόεδρο της χορωδίας κυρία Χρυσούλα Σαράφη και τα μέλη αυτής με τους αντιδημαρχους κ. Αθανασία Εμμανουηλίδου , κ Γιάννης Καραπανταζής .
Κεράσματα ανταλλαγή αναμνηστικών με χορό και τραγούδι.


Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με την εκδρομή μας στην Χαλκιδική στην Ιερισσό το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Αριστοτέλη, παραθαλάσσιο με το άγαλμα
του ψαρά σαν ψαροχώρι και τα επιβλητικά καρναγια του που λειτουργούν μέχρι σήμερα.


Η Ουρανούπολη όπου φεύγουν τα καραβάκια για το Άγιο Όρος με θέα τον επιβλητικό πύργο τον οποίο έκτισε η μονή Βατοπεδίου με σκοπό την προστασία του μετοχιου.

Έγινε πρόσφατα αναπαλαίωση και λειτουργεί σαν Μουσείο.


Επόμενη στάση στο Άλσος Αριστοτέλη ένα καταπράσινο τοπίο με πρωτότυπα διαδραστικά όργανα όπως:πυξίδα μπροστά στο άγαλμα του Αριστοτέλη που συμβολίζει ότι η φιλοσοφία του έχει φτάσει σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Ηλιακό ρολόι, πεντάφωνο ,οπτικούς δίσκους, εκκρεμές κ.α.
Σε όλα αυτά που επισκευθηκαμε η κ.Χρυσουλα Σαράφη μας είχε φέρει ξεναγό τον κ.Ιωαννη Λάμπρο που με τις γνώσεις του μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες όλων όσων επισκεφθηκαμε.
Την Κυριακή εκκλησιασμός, επιμνημόσυνη δέηση ,κατάθεση στεφάνων στον Τριγλιανο Εθνικό Ευεργέτη Φίλιππο Καβουνιδη.


Ευχαριστούμε θερμά την κ.Χρυσουλα Σαράφη τα μέλη της χορωδίας, τους αντιδημαρχους κ Εμμανουηλίδου, κ Καραπανταζή για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.

Τον κ. Σταύρο Μπαπαροξη για τα νόστιμα κεράσματα της επιστροφής μας.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη,τους φίλους παλιούς και νέους του Συλλόγου Τριγλιανων Ραφήνας που μας ακολούθησαν σε αυτή την εκδρομή .


Η αγάπη που εισπράτουμε από όλους εσάς μας δίνουν την δυνατότητα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.
Ο Σύλλογος Τριγλιανων Ραφήνας είναι μια μεγάλη αγκαλιά που χωράει όλο τον κόσμο.

Σχετικές αναρτήσεις

Καπραβέλος: Οι 3 λόγοι που έχουμε πρωτιά στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις – «Καμπανάκι» για την κλεμπσιέλλα της πνευμονίας

lazaros lazaros

Η αντοχή των κτιρίων στην Ελλάδα σε ισχυρό σεισμό – «Δεν θα δούμε αυτό που συνέβη στην Τουρκία»

lazaros lazaros

Dailymail. Άγριος ο καιρός της Ευρώπη:Μαγιόρκα ακόμη περισσότερες βροχές.Καύσωνας 43 βαθμούς Κελσίου κλείνει την Ακρόπολη στην Αθήνα.Πυρκαγιές μαίνονται κοντά στο Σεν Τροπέ.Βρετανία τρέμει κάτω από το ρεύμα της Αρκτικής

lazaros lazaros