Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Μια Πόλη,ένα Σύνθημα. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ.. για την πληγείσα από πυρκαγιά άτυχη οικογένεια, που καταστράφηκε το σπίτι της.

……Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΏΣΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟΣ!!!!………
Στο κατώφλι του 2024 καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά,το σπίτι μίας οικογένειας συμπολιτών μας, βιοπαλαιστών της ζωής, αφήνοντας τους κυριολεκτικά στον δρόμο, με δύο παιδιά!!
Ο πατέρας μάλιστα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα!!

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστες του ΑΟ Τρίγλιας Ραφήνας σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Dimitris Gkougkaris που επιμελείται της τηλεοπτικής εκπομπής soccer goal end auto racing του τηλεοπτικού σταθμού HIGH και ο συνεργάτης του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Θανασης Μπελλος, διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης και αλληλεγγύης, μεταξύ,του


ΑΟ ΤΡΊΓΛΙΑ ΡΑΦΉΝΑΣ και των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ αείμνηστου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΓΚΑΡΗ!!!

Συμπαραστάτες και μπροστάρηδες σε αυτή μας την προσπάθεια είναι, ο

Συλλογος Τριγλιανων Ραφηνας ,ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας Πικερμίου και ο σύλλογος μπάσκετ Ραφήνας,Αργοναύτης!!

Καλούμε την Εκκλησία της Ραφήνας Πικερμίου,τους υπόλοιπους σύλλογους,τους επιφανείς πολίτες αυτής της πόλης και όλο τον κόσμο, να έρθουν κοντά μας σε αυτήν την πανστρατιά αγάπης και αλληλεγγύης, για την οικονομική ενίσχυση αυτής της οικογένειας!!

Κοινωνία που δεν μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της,οικογένεια που έμεινε άστεγη, τότε είναι σάπια και χωρίς ηθικές αξίες!!

Ως πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟ Τρίγλιας Ραφήνας, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανων Ραφήνας, Γιώργος Κικής ,τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου Δημήτρη Κατσουλακη,τον αδελφό και φίλο Dimitrios Karastamatis και τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Ραφήνας Αργοναύτη Thanasis Malakis, για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας και που μαζί με τον αρχηγό της ομάδας μας, αξιωματικό του Π.Ν.εα Dimitris Korakas, θα αποτελέσουν την οικονομική επιτροπή που θα διαχειριστεί τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν,για απόλυτη διαφάνεια!!!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!!
ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΎΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΆΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ!!!


Στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του αγώνα, στον οποίο θα συμμετέχουν ποδοσφαιρικά ονόματα που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως Βέλιμιρ Ζάετς, Θανάσης Μπελλος,Ντάνιελ Μπατίστα,Νόνι Λίμα,Αντώνης Πετρόπουλος και άλλοι και οι τρόποι συγκέντρωσης χρημάτων για την άτυχη οικογένεια των συμπολιτών μας!!

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της νέας Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρας Τσεβά,


η οποία δήλωσε παρών και ηγείται αυτής της προσπάθειας δείχνοντας έτσι το κοινωνικό της πρόσωπο.

Βροντερό παρόν μέσο του προέδρου της Μάριου Διαγγελακη και ο ΑΟ ΤΡΊΓΛΙΑΣ ΡΑΦΉΝΑΣ!!!
Εμείς εδώ στην Ραφήνα ξέρουμε από ξεριζωμό!!!
Δεν θα μπορούσε να λείπει από το προσκλητήριο αγάπης και αλληλεγγύης για την οικογένεια των συμπολιτών μας που κάηκε το σπίτι τους,η ομάδα της Τρίγλιας Ραφήνας!!
Εξάλλου Τρίγλια και Παλαίμαχοι είναι συγκινούντα δοχεία και οι δεύτεροι υπάρχουν γιατί υπήρξαν ποδοσφαιριστές αυτής της ιστορικής ομάδας!!
Καλή χρονιά από όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτόν τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο!!


Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη σε όλους!!

Αναστάσιος Αραπκιλής Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας Παλαίμαχοι.

Καλή χρονιά!!

Σχετικές αναρτήσεις

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΡ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ!

lazaros lazaros

Βασιλιάς Γεώργιος Α’: Το πορτρέτο του, η δολοφονία του και οι θεωρίες συνωμοσίας

lazaros lazaros

Σώστε τον Φάρο.Για μια ακόμα χρονιά βάζουν πλώρη για την Νησίδα Διδύμη!

lazaros lazaros