Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανατριχιαστικό βίντεο: Λεωφορείο που μεταφέρει πυροσβέστες στον Έβρο περνά μέσα από τις φλόγες

Το λεωφορείο κινείται με ταχύτητα στον δρόμο και οι πυροσβέστες παρακολουθούν τη διαδρομή με κομμένη την ανάσα.

Δέος προκαλούν οι εικόνες από τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη που κατακαίει την περιοχή, οδηγώντας σε εκκένωση πολλούς οικισμούς, ακόμη και του νοσοκομείου της πόλης. Μεγάλος αριθμός πυροσβεστών, εθελοντών, στρατιωτικών δυνάμεων, αλλά και πλήθος εναέριων μέσων έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες, που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται άνιση.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr όπου λεωφορείο, το οποίο μεταφέρει πυροσβέστες περνά κυριολεκτικά μέσα από τις πύρινες γλώσσες με τους επιβαίνοντες να παρακολουθούν τη διαδρομή με κομμένη την ανάσα.

 

Σε διαφορετικό βίντεο της Voria.gr αποτυπώνονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που καίει εδώ και μέρες την Αλεξανδρούπολη και οδήγησε στην εκκένωση πολλών οικισμών καθώς και του γενικού νοσοκομείου της πόλης. Οι πυροσβέστες θα δώσουν μία ακόμα ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, προσπαθώντας να κρατήσουν τη φωτιά όσο πιο μακριά γίνεται από την πόλη και τους ανθρώπους.

 

πηγη:Voria.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκπρόσωποι από 24 πανεπιστήμια της Κίνας βρίσκονται στην Ελλάδα για να διερευνήσουν συνεργασίες με ελληνικά ΑΕΙ

lazaros lazaros

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας 2023

admin

Τεκτονικές αλλαγές – Κίνηση ματ από Ρωσία και Κίνα γυρνά τον κόσμο στο 1941, λίγο πριν την ιστορική συνάντηση Roosvelt – Churchill

lazaros lazaros