Ανατολική Αττική
Διάφορα

Χαμός με λαχνό κηδείας σε κλήρωση στην Κρήτη – Δώρο μια κηδεία αξίας 1.000 ευρώ που ο τυχερός μπορεί να την προσφέρει και σε άλλον!

Μάλιστα το δώρο του δεύτερου τυχερού δηλαδή η κηδεία των 1000 ευρώ δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά είναι δώρο roll-over δηλαδή μεταφέρεται και σε άλλον!

Κληρώνουν smartophone, iphone, τηλεοράσεις αλλά και κηδείες σε λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση Νομικού Προσώπου στην Κρήτη.

Σε λαχνό που έφτασε στο neakriti.gr τα τρία μεγάλα δώρα με σειρά αξίας του δώρου είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iphone που κοστίζει 1200 ευρώ, μια κηδεία που κοστίζει 1000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός και ο τρίτος τυχερός κερδίζει μια τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει Φεβρουάριο του 2024 με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου και όπως λέγεται οι λαχνοί έχουν ξεπουλήσει.

Μάλιστα το δώρο του δεύτερου τυχερού δηλαδή η κηδεία των 1000 ευρώ δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά είναι δώρο roll-over δηλαδή μεταφέρεται σε κάποιον από το περιβάλλον του αν πεθάνει όπως συγγενή ή φίλο και θέλει ο τυχερός που έχει το λαχνό της κηδείας να τον δωρίσει. Συγκεκριμένα η υποσημείωση που αναφέρεται στον λαχνό είναι η ακόλουθη: «Η κηδεία δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντος λαχνού αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει σεις Κύριον». 

ΛΑΧΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗ

πηγη:neakriti

Σχετικές αναρτήσεις

Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι 7+1 αλλαγές για συντάξεις, επιδόματα, εφάπαξ και προσωπική διαφορά

lazaros lazaros

Στην Πάρνηθα όση άγρια ζωή έχει απομείνει ζει σε μια στενή λωρίδα πρασίνου δάσους. Κωνσταντίνος Μησιάλης.

lazaros lazaros

Απόψε στις 18:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

lazaros lazaros