Ανατολική Αττική
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡοή ειδήσεων

Δέσποινα Γκικάκη.Running to the sky.Μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Λιμένων με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Δέσποινα Γκικάκη Κυριακή 5/11.Running to the sky!!!

Μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Λιμένων τού ΥΝΑΝΠ με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Συγχαρητήρια στην Γενική Γραμματεία Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικης Πολιτικής και στον Γενικό μας, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, ειδικά!! Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς!!!


Συγχαρητήρια επίσης και σε όλο το επιτελείο του Υπουργείου για την άψογη διοργάνωση!

#Θεσσαλία, #G2B2

The Great Greek Big Blue – G2B2
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/11 ο Αγώνας Running to the Sky που διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων και το Γραφείο Αθλητισμού Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.


290 άτομα έτρεξαν μια πανέμορφη διαδρομή 5 χλμ μέσα στο Άλσος Βεΐκου με τον καιρό σύμμαχο. ‘Ήταν μια δράση αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Συγκεντρώθηκαν προϊόντα υγιεινής τα οποία θα μεταφερθούν για διανομή στους κατοίκους της Θεσσαλίας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο εκπροσωπήθηκε επάξια από τη Λιμενάρχη και στελέχη του.

Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές του Λιμενικού Σώματος συμμετείχαν ως «δείκτες» στην καταπράσινη διαδρομή των 5 χλμ. Στελέχη του Λιμενικού Σώματος και οι οικογένειές τους αλλά και η στρατιωτική ηγεσία του Σώματος έτρεξαν και περπάτησαν για καλό σκοπό, αν και πολλά από τα στελέχη εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους! Στον αγώνα έλαβαν μέρος και μικροί αθλητές όπου ο ενθουσιασμός τους μας παρέσυρε!

Ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) για την παρουσία της, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), το Δήμο Γαλατσίου και τον Δήμαρχο κ. Μαρκόπουλο Γεώργιο (ο οποίος παραβρέθηκε στον Αγώνα), τη Septona που χορήγησε 30 κούτες μωρομάντιλα και τη Ατλάντα ΑΕ για τις μπάρες δημητριακών που έλαβαν όλοι οι αθλητές.
Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Πρώτος ο Κωνσταντίνος Ρέντας (23:40), δεύτερος ο Νίκος Μορέλλας (23:51) και τρίτος ο Σπύρος Παπαδάτος (24:19).
Πρώτες στις γυναίκες ήταν οι Αγγελική Παπαϊωάννου και Κατερίνα Παπαϊωάννου με 30:21. Τρίτη τερμάτισε η Σταυρούλα Κοντραφούρη (31:33).

Σχετικές αναρτήσεις

Εξομολόγηση: «Η νύχτα που με φλέρταρε η Μαρία Κάλλας»

lazaros lazaros

Υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών στη Σ. Αραβία, καταδικάστηκε να εκτίσει 11 χρόνια κάθειρξης

lazaros lazaros

Πυραμίδες της Αιγύπτου: Λύθηκε το μυστήριο γιατί χτίστηκαν στην έρημο

lazaros lazaros