Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Δημήτρης Αποστολόπουλος 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ. Είμαστε ο μόνος οργανισμός που μετράει περισσότερους από 130 νεκρούς εν καιρό ειρήνης.

 Η τοποθέτηση μου στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ αφορούσε κυρίως το ‘Επικίνδυνο’ που δεν χρειάζεται περισσότερες διευκρινίσεις όταν είμαστε ο μόνος οργανισμός που μετράει περισσότερους από 130 νεκρούς εν καιρό ειρήνης μεταπολεμικά αλλά και το βαθμολογιο ως προμετωπίδα των διεκδικήσεων μας.
Δίνοντας δίκαιες ευκαιρίες σε όλους, ήτοι: 

Οι μη ανακριτικοί υπαξιωματικοί του Σώματος να προάγονται σε Ανθυπαστυνόμους στα 25 χρόνια αντί των 29 και Υπαστυνόμοι στα 30 ώστε να δουλεύουν ως ανακριτικοί υπάλληλοι κατ ουσία και όχι τύποις, αφού στα δύο χρόνια δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν στα νέα καθήκοντα ώστε να ασχοληθούν κατά ουσία ,ενώ στα 12 θα αναγκαστούν να αποδώσουν.

Ένα προσωπικό που έχει προσφέρει στο πεζοδρόμιο,σε μέτρα,σε βροχή και ήλιο.


Για να μην υπάρχει αδικία επίσης ως προς την εξέλιξη παράλληλα των εκ των πανελληνίων συναδέρφων να προάγονται μέχρι τον βαθμό του Α/Α καταληκτικά, καταργώντας τις εξετάσεις Αρχιφυλακων και ΤΕΜΑ ακολουθώντας την εξέλιξη της ΣΜΥ του στρατού αντίστοιχα..

Επιπλέον για τους συνέδρους αντίστοιχα ανέφερα ότι πρέπει να πάψουν οι προσωπικές βλέψεις και να υπάρχει ενότητα ώστε να μας αντιμετωπίσουν σοβαρά η ηγεσία,η κοινωνία και οι συνάδερφοι μας..

Όμως για να είμαστε δίκαιοι και οι συνάδερφοι να μην μένουν σε προσωπικές τους προσδοκίες αλλά να απαιτούν το γενικό καλό και να επικροτούν το πραγματικό συνδικαλιστικό έργο..!!

Έχουν γίνει πολλά, έχουμε πετύχει πολλά σαν κίνημα, ωστόσο όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε περισσότερα.
Η δευτερολογια μου τις αμέσως επόμενες ώρες θα αφορά την νομική κάλυψη που πρέπει να προσφέρεται από την υπηρεσία!!

Υ.Γ Τιμώντας τις απώλειες των συναδέρφων μας αυτή την φορά συνειδητά δεν φωτογραφήθηκα με κανένα επίσημο από την πολιτική και φυσική ηγεσία που ασκούσαν διοίκηση όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα το 2023.

Αποστολόπουλος Δημήτρης
Αστυνομικός/Τροχαία
Α.Γεν.Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Βορειανατολικης Αττικής/Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ.
Α’επ/χών Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δηλώνουμε παρόντες πέντε χρόνια μετά, με όχημα την Τέχνη για να μην περάσει τίποτα στη λήθη….

lazaros lazaros

lemonde: Λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, το SNCF καταγγέλλει «μια μαζική επίθεση» που διακόπτει σοβαρά την κυκλοφορία των TGV

lazaros lazaros

Εκτακτο Δώρο Πάσχα έως 1.500 ευρώ – Πληρώνονται σήμερα αναδρομικά σε 59.000 οικογένειες – Οι δικαιούχοι

lazaros lazaros