Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Δήμος Διονύσου. Ξεκινάει άμεσα η αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων

Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου και παρά τις δυσκολίες αλλά και τα σοβαρά προβλήματα προγραμματισμού που προέκυψαν από τη διαδικασία που ακολούθησε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ενέκρινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το πρακτικό του γνωμοδοτικού οργάνου (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) και ανέθεσε σε πέντε αναδόχους, εκ των συνολικά 15 που κλήθηκαν, την προμήθεια υπηρεσιών αποκομιδής (μεταφοράς και διαχείρισης) βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).  

Ως εκ τούτου, οι εταιρίες θα αναλάβουν τάχιστα με οχήματα και προσωπικό τον καθαρισμό κάθε δημοτικής κοινότητας, σε όλη την έκταση του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι το διαγωνισμό για τον καθαρισμό του Δήμου Διονύσου, που ξεκίνησε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ακολούθησαν συνεχείς ενστάσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει έως σήμερα τελεσιδικήσει.

Η νέα Δημοτική Αρχή, ως όφειλε, κινήθηκε άμεσα για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος για το Δήμο μας, που αφορά τους τομείς της πυρασφάλειας – πυροπροστασίας αλλά και της καθαριότητας.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρησή του σε άψογη κατάσταση είναι υπόθεση όλων μας. Δεδομένου ότι μαζί χτίζουμε το Αύριο του Δήμου μας, είναι ανάγκη να προβούμε από κοινού, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, σε ενέργειες προκειμένου να το διατηρήσουμε όμορφο, καθαρό και ασφαλή από κινδύνους πυρκαγιών.

Δήμαρχος Διονύσου,
κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

http://dionysos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

POLITICO. – Ο Μακρόν Θέλει Κορυφαία Θέση στην ΕΕ για τον Ντράγκι

lazaros lazaros

Παλιά Αθήνα | Παραμυθένια Χριστούγεννα στην παλιά Αθήνα

lazaros lazaros

Ρωσία: Ο ΥΠΕΞ Λαβρόφ έφτασε στα Σκόπια, παραμερίζοντας τις ίντριγκες των εχθρών

lazaros lazaros