Ανατολική Αττική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΙΡΟΣ

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας 2023

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας 2023 Don’t Drop που διοργάνωσε το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου και του Έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα», 27 και 28 Απριλίου 2023, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Ειδικότερα, στις 27/04, παρουσιάστηκε η Γενική Επισκόπηση του Έργου LIFE-IP CEI-Greece και τα Αποτελέσματα Δράσεων από την κα Μαρία Πλατή, Project Manager του έργου στο ΥΠΕΝ, ενώ στις 28/04, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για τα Κυκλικά Επιχειρηματικά Μοντέλα από την κα Ζωή Γαϊτανάρου, Εμπειρογνώμονα Διαχείρισης Αποβλήτων και τον κ. Δημήτρη Χωματίδη, Εμπειρογνώμονα Κυκλικής Οικονομίας & Πληροφοριακών Συστημάτων του έργου στο Πράσινο Ταμείο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, εκπρόσωποι του έργου Circular Greece, του Πράσινου Ταμείου και της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) βρέθηκαν στα εκθεσιακά περίπτερα και ενημέρωσαν το κοινό για τις δράσεις τους.

Πηγή: https://circulargreece.gr

Σχετικές αναρτήσεις

THE GREEN CITY. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

lazaros lazaros

Νάξος: Σύλληψη 54χρονου επιχειρηματία για παράνομη κατάληψη αιγιαλού-παραλίας

lazaros lazaros

Εντυπωσιακά πλάνα:Η μάχη πλοίου Fast Ferries Andros με τα κύματα και τους ανέμους.

lazaros lazaros