Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΔιάφοραΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ευανθία Ρεμπούτσικα στον Άγιο Νικόλαο Ραφήνας.

Σε ένα “γεμάτο” συναυλιακά 2023, με sold out εμφανίσεις, μετά την τεράστια επιτυχία στο Παλλάς, και πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου τον Σεπτέμβριο, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, επιλέγει την Ραφήνα ως τον επόμενο σταθμό της στην περιοδεία που κάνει σε Ελλάδα και Κύπρο και έρχεται να ντύσει μουσικά την Αυγουστιάτικη πανσέληνο για να μας συνεπάρει με τις υπέροχες μελωδίες της σε μια ονειρική συνάντηση με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

 


Με δύο από τους σολίστες μοναδικούς μουσικούς-συνοδοιπόρους της όλα αυτά τα χρόνια, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο στα πλήκτρα, έρχεται να γεμίσει μουσικές το ομορφότερο φυσικό θέατρο της πόλης μας κάτω από το γεμάτο Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Στον σχεδιασμό των φωτισμών ο πολύπειρος Azaad Χαραλάμπους και στον ήχο ο βετεράνος Νίκος Βεκύρης, έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 2023 ΤΡΙΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ 21.30 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

📍Τοποθεσία εκδήλωσης:
https://goo.gl/maps/4edmFV1jfSwbApqM7

Σχετικές αναρτήσεις

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη διάλεξη από έναν εξαιρετικό ομιλητή, το Χάρη Αθανασιάδη, καθηγητή του Παντείου, απολαύσαμε την Κυριακή το βράδυ στη Βιβλιοθήκη μας.

lazaros lazaros

Βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική οικονομία στο 8ο Annual Sustainability Summit​

lazaros lazaros

Φωταγωγήθηκε το νέο “ΜΙΝΙΟΝ” – Τα τρία χρώματα που “έβαψαν” το εμβληματικό κτίριο, πότε ανοίγει τις πύλες του

lazaros lazaros