Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει κρατούμενος

Την ποινή φυλάκισης δύο ετών που επέβαλε το πρωτοδικείο στον Φρέντι Μπελέρη, επικύρωσε το εφετείο στην Αλβανία, με αποτέλεσμα ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής να παραμείνει στη φυλακή, τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για μία «απόφαση ντροπή που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει» και για «δίκη παρωδία».

Η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα δήλωσε: «Με τη σημερινή απόφαση ολοκληρώθηκε η δικαστική υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου από την αλβανική δικαιοσύνη. Δυστυχώς, πολλές πτυχές της υπόθεσης αφήνουν πολλά ερωτηματικά για την αντικειμενικότητα της διαδικασίας, όπως η παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, η μη παροχή της δυνατότητας να ορκιστεί δήμαρχος, η παρατεταμένη προφυλάκιση, η υπερβολική ποινή σε σχέση με το υποτιθέμενο έγκλημα»

Τι είχε πει ο Μαρινάκης

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παυλς Μαρείχε δηλώσει: «Περιμένουμε την έκβαση του δεύτερου  βαθμού. Σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι στο πρόσωπο του Φρέντι Μπελέρη συγκεντρώνονται όλα τα αιτήματα εκείνων που θέλουμε σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας και μια δίκαιη δίκη. Είναι πλέον εκπρόσωπος των Ελλήνων στο ευρωκοινοβούλιο. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ορκιστεί ευρωβουλευτής», είπε χαρακτηριστικά.
ΕΘΝΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σι: Δεν θα δώσουμε κανένα ψυχρό ή θερμό πόλεμο

lazaros lazaros

Το ίδρυμα Γιαννακόπουλου εγκαινίασε γήπεδο μπάσκετ στην Αστυπάλαια!

lazaros lazaros

Samsung: Ανακοινώνει στις 17 Ιανουαρίου νέα σειρά συσκευών smartphone

lazaros lazaros