Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

H Suzuki μπαίνει πολύ δυνατά στις premium sport adventure μοτοσικλέτες με την GSX-S1000 GX.

Η Suzuki έκανε το μεγάλο κόλπο για το 2024 παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή και πλήρως εξοπλισμένη GSX-S1000GX. Η μοτοσικλέτα είναι μεν βασισμένη στην GSX-S1000GT, αλλά κουβαλάει πάνω της μια εντελώς νέα φιλοσοφία και κάποια τεχνολογικά στοιχεία που δεν έχουμε συναντήσει σε κανένα άλλο μοντέλο της Suzuki μέχρι σήμερα.


Το βασικό στοιχείο οι αναρτήσεις. Είναι η πρώτη Suzuki που υιοθετεί τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις SAES (Suzuki Advanced Electronic Suspension). Το GX διαθέτει αυξημένη διαδρομή ανάρτησης 150 χιλ. εμπρός και πίσω για να δημιουργήσει μια όρθια θέση οδήγησης.

Η μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης βοηθά επίσης το GX να κάνει πιο φιλική τη μοτοσικλέτα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι αναρτήσεις μπορούν ηλεκτρονικά να ρυθμιστούν από τον αναβάτη μέσω της οθόνης TFT της μοτοσικλέτας.

Ο κινητήρας της GSX-S1000GX είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control, ABS Στροφής, quickshifter, σύστημα ελέγχου της σούζας, μονάδα IMU και Cruise Control. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό και το υποπλαίσιο ενισχυμένο για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις φόρτωσης, ενώ τα φρένα είναι της Brembo.

Η Suzuki  έχει ανοίξει τις παραγγελίες της μοτοσικλέτας με την τιμή της να είναι στα 17.995 ευρώ.

πηγη:NewsAuto.

Σχετικές αναρτήσεις

Πασχαλινές ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κ. Βασιλική Καβαλλάρη

lazaros lazaros

Σπύρος Παππάς.Στόχος οι Εκπαιδευτικοί και τα Σχολεία;

lazaros lazaros

Κύπρος: Ξεπέρασαν τις 2.500 οι αφίξεις Ισραηλινών και συνεχίζουν να αυξάνονται

lazaros lazaros