Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΡοή ειδήσεων

Η εκδήλωση του Δήμου Διονύσου και η ισχυρή παρουσία στις εκλογές της Π.Ε.Δ.Α.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την συμμετοχή των συνεργατών – συναδέλφων του Δήμου Διονύσου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου…


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Χρυσοβαλάντης και εν συνεχεία απηύθυνε χαιρετισμό η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, η οποία ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι χρονιά προοπτικής, με υγεία και συνεργασία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα Χρυσοβαλάντη, αλλά κι όλους εσάς: Τον καθένα ξεχωριστά», ανέφερε η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου και συνέχισε:

«Είμαι και εγώ εργαζόμενη, όπως κι εσείς. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα στον επαγγελματικό και στον οικογενειακό «στίβο». Θέλω να γνωρίζετε ότι ως δημοτική αρχή είμαστε δίπλα σας, καταβάλλοντας προσπάθεια να καταγράψουμε τις ανάγκες της κάθε υπηρεσίας. Ως στόχο έχουμε τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας.

Είμαστε στην ίδια πλευρά της όχθης, έχοντας ως κοινό σκοπό να βρεθούμε δίπλα στο δημότη. Να εργαστούμε προκειμένου να γίνουμε πιο άμεσοι και πιο αποτελεσματικοί στην επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Στο τέλος της ημέρας, δε, ν’ αποχωρούν οι συναλλασσόμενοι απ’ εμάς, έχοντας να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια. Που θα είναι μόνο δικά σας…»

Ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της διευκρινίζοντας ότι λόγω του γεγονότος πως δεν βρίσκονταν στην εκδήλωση όλοι οι συνεργάτες – συνάδελφοι του Δήμου Διονύσου, η κλήρωση για τα φλουριά θα γίνει σήμερα.

Η ισχυρή παρουσία στις εκλογές της Π.Ε.Δ.Α.

Με την παρουσία της Δημάρχου Διονύσου, κας. Κατερίνας Μαϊχόσογλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωακείμ Αμπαρτζίδη, του τακτικού μέλους της Δημοτικής Επιτροπής κ. Σταύρου Ουσταμπασίδη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Καλαφατέλη και του Γενικού Γραμματέα, κ. Κώστα Βαφειάδη, διεξήχθησαν οι εκλογές της Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής)…


Υποψήφιοι για τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. ήταν οι κ.κ. Ι. Αμπαρτζίδης, Γ. Καλαφατέλης από το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γαλατσίου, κ. Γ. Μαρκόπουλου και Στ. Ουσταμπασίδης απ’ αυτό του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρ. Ευθυμίου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΛΑΊΡΗ ΣΑΡΑΝΤΆΚΟΥ, ΑΝΑΝΈΩΣΗ -ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ , υποψήφια Δημάρχος στα 3Β παρουσίασε Τρίτη 13/9 το συνδυασμό τής.Ο τόπος της εκδήλωσης το Notos lounge στη Βούλα είχε και σημειολογικό χαρακτήρα αφού η έκταση φιλέτο ανήκει στην εταιρεία “φάντασμα” ΜΕΕΚΒ και όχι στο Δήμο 3Β.

lazaros lazaros

Μικροσκόπιο της Google ανιχνεύει καρκινικά κύτταρα αυτόματα

lazaros lazaros

Εικόνα φρίκης, εικόνας ντροπής για την Κεφαλονιά! Ζώο σταυρωμένο σε δένδρο

lazaros lazaros