Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Και ο Νίκος Ζουμπουρλής με πολλά χρόνια συνεισφοράς και εθελοντισμού Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Άρη Παπουτσή

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό @Εμείς-Μαραθώνας με επικεφαλής τον Aristeidis Papoutsis

Όσοι με γνωρίζετε ήδη ξέρετε από πρώτο χέρι την αγάπη μου για τον Δήμο μας, τον τεράστιο σεβασμό μου για την Ιστορία του και την ανιδιοτελή προσφορά μου τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τόπο.
Την τελευταία 2ετία από την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Η συμπόρευσή μου με τον Aristeidis Papoutsis ήταν μονόδρομος για μένα καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που σέβομαι, εκτιμώ και ξέρω καλά πως έχει και τις γνώσεις και την διάθεση αλλά και τις δυνάμεις να κάνει τον Μαραθώνα έναν σύγχρονο, λειτουργικό, φιλικό, τουριστικά ανεπτυγμένο Δήμο και να χτίσει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας!

Όσοι δεν με γνωρίζετε, σας καλώ να επισκεφθείτε το site μου αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε θέματα και ανησυχίες που σας απασχολούν.

Ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια που με στηρίζετε και ζητώ ταπεινά την ψήφο σας για άλλη μία φορά.

Τα προβλήματα της πόλης μας είναι πραγματικά κρίσιμα αυτήν την στιγμή (φωτιές, πλημμύρες, κυκλοφοριακό, και πολλά άλλα. Προβλήματα ζωής και θανάτου αλλά και υποδομής για το μέλλον, στα οποία η εμπειρία μου μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά.

https://zoumpourlis-gr.webnode.gr/viografiko/

#nikoszoumpourlis #νικοςζουμπουρλης #emeis #mazi #metonari #αυτοδιοικητικεςεκλογες #εκλογες2023 #μαραθωνας #δημοςμαραθωνα #marathon

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Πάπας ζήτησε έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης

lazaros lazaros

Το Tesla Cybertruck · διασχίζει ποτάμια

lazaros lazaros

Βιετνάμ: Ξυλουργός κατασκεύασε αυτοκίνητο από ξύλο, με περιστρεφόμενα γρανάζια και έμβολα

lazaros lazaros