Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Καστοριά: Επτά μωρά ζαρκάδια σε μονάδα περίθαλψης ζώων

H Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς σε συνεργασία και με την εποπτεία της ΑΝΙΜΑ έχουν αναλάβει την περίθαλψη 7 μωρών ζαρκαδιών τα οποία είναι ορφανά και τραυματισμένα.

«Η φροντίδα και φιλοξενία των ζώων που προέρχονται από διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, γίνεται σε χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ενώ τα έξοδα τα καλύπτει η ΑΝΙΜΑ. Φιλοξενούμε μέχρι στιγμής 7 ζαρκαδάκια, ενήλικα και μωρά, τα οποία είτε έχουν τραυματισθεί σε τροχαία ατυχήματα είτε έμειναν ορφανά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Εταιρία Προστασίας.

Ειδικά τα μικρά ζαρκαδάκια, μέχρι να μπορέσουν να επανενταχθούν, θα πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον έναν χρόνο σε περίθαλψη και να τρέφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ειδική φόρμουλα γάλακτος.

«Τα έξοδα, ειδικά τα κτηνιατρικά καθώς κάποια ζαρκαδάκια είναι τραυματισμένα από τα τροχαία, είναι πολλά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος καλώντας, όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, να απευθυνθούν στην ΑΝΙΜΑ.

newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

14o Ethnofest – Διεθνές Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας με επίκεντρο την ανθρώπινη κατάσταση τότε και τώρα, παντού και πάντα Κινηματογράφος ΑΣΤΟΡ, Ινστιτούτο Goethe Αθηνών, Ταινιοθήκη της Ελλάδος Φεστιβάλ

lazaros lazaros

Τέλος οι αλυσίδες για τα χιόνια -Η νέα λύση που σταματά την ταλαιπωρία των οδηγών

lazaros lazaros

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για νέα έργα σε νοσοκομείο της Αθήνας

lazaros lazaros