Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Καστοριά: Επτά μωρά ζαρκάδια σε μονάδα περίθαλψης ζώων

H Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς σε συνεργασία και με την εποπτεία της ΑΝΙΜΑ έχουν αναλάβει την περίθαλψη 7 μωρών ζαρκαδιών τα οποία είναι ορφανά και τραυματισμένα.

«Η φροντίδα και φιλοξενία των ζώων που προέρχονται από διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, γίνεται σε χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ενώ τα έξοδα τα καλύπτει η ΑΝΙΜΑ. Φιλοξενούμε μέχρι στιγμής 7 ζαρκαδάκια, ενήλικα και μωρά, τα οποία είτε έχουν τραυματισθεί σε τροχαία ατυχήματα είτε έμειναν ορφανά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Εταιρία Προστασίας.

Ειδικά τα μικρά ζαρκαδάκια, μέχρι να μπορέσουν να επανενταχθούν, θα πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον έναν χρόνο σε περίθαλψη και να τρέφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ειδική φόρμουλα γάλακτος.

«Τα έξοδα, ειδικά τα κτηνιατρικά καθώς κάποια ζαρκαδάκια είναι τραυματισμένα από τα τροχαία, είναι πολλά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος καλώντας, όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, να απευθυνθούν στην ΑΝΙΜΑ.

newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφέρεια.Συνεδρίαση του Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Βασιλικής Καβαλλάρη.

lazaros lazaros

Τράπεζες: Ανεβάζουν στροφές για να μειώσουν τα κόκκινα δάνεια – Ο σχεδιασμός

lazaros lazaros

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ.Ρίζου – Ευαγγελίου – Αναστασία.Ιστορικός-Αρχαιολόγος

lazaros lazaros