Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Κατερίνα Στεφανίδη: Με παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει άμεσα την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της

Εξελίξεις σχετικά με τη χορήγηση ιθαγένειας του συζύγου και προπονητή της Κατερίνας Στεφανίδη.
Άμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, να λάβει τιμητική πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ.

Στη δημόσια τηλεόραση τονίστηκε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στεφανίδημε ανάρτησή της στο Twitter αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

1

Η ίδια μάλιστα απαντά και σε πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, εξηγώντας για ποιον λόγο υποβάλλει το σχετικό αίτημα εκ μέρους του συζύγου της. «Ένας Αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60», ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες, διευκρινίζει σε σχετικό ερώτημα, απαντά ότι δεν δικαιούται αυτομάτως ελληνικό διαβατήριο, αφού είναι παντρεμένοι, ενώ επίσης υπογραμμίζει ότι δεν μιλάει για working visa, αλλά για το να ζήσει ο άντρας της τέσσερις μήνες στην Ελλάδα Gazzetta

Σχετικές αναρτήσεις

Βραβεία GRAIL: Οι νικητές των ελληνικών “Οσκαρ” αρχιτεκτονικής, interior και φωτισμού

lazaros lazaros

Ελβετοί αρχαιολόγοι αναζητούν θησαυρούς στην Ελλάδα.

lazaros lazaros

Τι απαντά η ΕΠΟ στις αναφορές για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε παίκτη της Εθνικής

lazaros lazaros