Ανατολική Αττική
Διάφορα

Μαρια Σπανού (ΕΔΔΥΠΠΥ) Προωθούμε τη Διαφύλαξη της Υγείας και της Ποιότητας Ζωής των Συνδημοτών μας.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) είναι ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο Δίκτυο που σήμερα αριθμεί 240 ΟΤΑ-μέλη με σκοπό να εφαρμόσουν όλοι δράσεις και προγράμματα για την ΥΓΕΙΑ καλά σχεδιασμένα, σύμφωνα και με τα κριτήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η προσπάθεια των Δήμων-μελών εστιάζει στον Προσυμπτωματικό Έλεγχο και την Προαγωγή Υγείας, ώστε να υιοθετήσουμε όλοι μια νοοτροπία και ένα τρόπο καλών πρακτικών για την προάσπιση της Υγείας μας.


Εκπροσωπώντας
Τον κ Τσίρκα Στέργιο, Δήμαρχο Μαραθώνος μαζί με την αξιότιμη κα Τσαπόγα Σοφία, παρευρεθήκαμε στη σημερινή Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΕΔΔΥΠΠΥ , που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Είναι ευκαιρία να αναδειχθούμε πρωτοπόροι και συνεργάτες με άλλους Δήμους σε ένα αντικείμενο που το γνωρίζουμε πολύ καλά και θα προωθήσουμε για τη διαφύλαξη της Υγείας και της Ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.


Μαρία Σπανού

Εντεταλμένη Δημοτικη Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
#ΕΔΔΥΠΠΥ
#ΚΕΠ_ΥΓΕΙΑΣ_ΔΗΜΟΥ_ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Δροσιά: Αυτοκίνητο χρήματα και κοσμήματα άρπαξαν οι διαρρήκτες. Παλλήνη: Ληστές γρονθοκόπησαν ιδιοκτήτη σπιτιού για να τον ληστέψουν.

lazaros lazaros

Επος του ’40. Ρένα Πέτρου-Ποιήματα.Το Κλειδί.

lazaros lazaros

Ακίνητα: Νέα μεγάλη αύξηση 13,8% στις τιμές. Τι συμβαίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία. Στοιχεία φωτιά από την ΤτΕ

lazaros lazaros