Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡοή ειδήσεων

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, του Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης και του Δήμου Πεντέλης.

🚴‍♂🚴‍♂🚴‍♂🚴‍♂🚴‍♂🚴‍♂🚴‍♂
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κρόνος Νίκαιας και η εταιρεία Misc+ Sport Media συνδιοργανώνουν την Κυριακή 18 Ιουνίου τον ποδηλατικό αγώνα Gran Fondo East Attica, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, του Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης και του Δήμου Πεντέλης.
Για πρώτη φορά στην Ανατολική Αττική και στον Βόρειο Τομέα διεξάγεται ένας ποδηλατικός αγώνας που ενώνει τρεις όμορους Δήμους και δύο πανέμορφα βουνά, την Πεντέλη και τον Διόνυσο, που έχουν πληγεί πολλές φορές από φωτιές με αποτέλεσμα να καούν πολλές δασικές εκτάσεις.
Ένας από τους βασικούς στόχους των διοργανωτών είναι να αναδειχθούν τα δύο βουνά και όλες οι ομορφιές των περιοχών που θα διανύσουν οι ποδηλάτες στην Αττική. Από το Πάρκο Καραμανλή, όπου θα δοθεί η εκκίνηση, θα γίνει ο τερματισμός και θα αποτελέσει το Race Village της διοργάνωσης με πολλά χάπενινγκς και ζωντανή μετάδοση του αγώνα, αλλά και τον Τύμβο Μαραθώνα, το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και άλλα σημεία από όπου θα περάσουν οι συμμετέχοντες στη διαδρομή των 115 χιλιομέτρων. Παράλληλα θα υπάρχει μουσική από dj και παρουσίαση της εκδήλωσης.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν το Gran Fondo East Attica να καθιερωθεί ως ένας ποδηλατικός αγώνας-ορόσημο, σε μια γνώριμη και challenging διαδρομή, που φέρνει την ποδηλασία δρόμου στο προσκήνιο και που λείπει τόσο πολύ από την Αττική.
Σημαντική και καταλυτική είναι η συνεισφορά της Τροχαίας Ανατολικής Αττικής στη διεξαγωγή του αγώνα, με τη συναίνεση του ΚΤΕΛ Νομού Αττικής, του ΟΑΣΑ και του Δασαρχείου Πεντέλης.

Race Ambassadors θα είναι δύο κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες: οι Πρωταθλητές Ελλάδας 2022 στην ποδηλασία Δρόμου Γιώργος Μπούγλας (Αντοχή) και Περικλής Ηλίας (Ατομική Χρονομέτρηση).
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές με δελτίο και αθλούμενοι χωρίς δελτίο (κατηγορία Sportive), ηλικίας 17 ετών και άνω (αναλυτικές πληροφορίες στον Τεχνικό Οδηγό του αγώνα στη σελίδα:

https://granfondoeastattica.gr/index.php/tehnikos-odigos/).
Οι εγγραφές στο Gran Fondo East Attica πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας:

Εγγραφες

και είναι ανοικτές έως τις 11 Ιουνίου.

Στην ίδια ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε και για το πακέτο παροχών της διοργάνωσης για κάθε συμμετέχοντα.
Σας περιμένουμε όλους στο Πάρκο Καραμανλή την Κυριακή 18 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

🚴‍Family Ride (ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους). Εγγραφές την Κυριακή 18 Ιουνίου στο desk εγγραφών στο Πάρκο Καραμανλή. Τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.
🚴‍Έκθεση ζωγραφικής στο Πάρκο Καραμανλή με θέμα το ποδήλατο από μαθητές Δημοτικών Σχολείων. Σε έναν τυχερό θα κληρωθεί δώρο ένα ποδήλατο.
🚴‍Έκθεση φωτογραφίας με θέμα το ποδήλατο στο Πάρκο Καραμανλή.
🚴‍Πίστα δεξιοτεχνίας για τους μικρούς ποδηλάτες υπό την επίβλεψη αδειοδοτημένων από τη ΓΓΑ προπονητών ποδηλασίας.

Website: https://granfondoeastattica.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/gfeastattica
Instagram: https://www.instagram.com/gfeastattica/
email: info@granfondoeastattica.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπορέλ: Ευρωπαίος διπλωμάτης κρατείται στο Ιράν εδώ και περισσότερο από 500 ημέρες

lazaros lazaros

Νότια Εύβοια:Σεφ γύρισε στο χωριό του και έφτιαξε ταβέρνα

lazaros lazaros

Ο Συρίγος τρολάρει τον Κουτσούμπα για τις φοιτητικές εκλογές με… πανομοιότυπα ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη

lazaros lazaros