Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με τους 107 πρώτους υποψηφίους συμβούλους από όλες τις δημοτικές ενότητες, με την πολυπληθή Ομάδα Νέων της παράταξής μας προχωράμε δυναμικά και αποφασισμένα για την επόμενη μέρα!

Γιώργος Σωφρόνης.

🗳️Ψήφο εμπιστοσύνης από τους συνδημότες μας στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο»!

Το πλήθος συνδημοτών μας που συμμετείχε σε αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση, ο παλμός τους και η εμπιστοσύνη τους, μας γεμίζει ευθύνη για την επόμενη ημέρα.

✅Η ενότητα είναι το πρόταγμά μας.
✅Η σκληρή δουλειά είναι η δέσμευσή μας.
✅Η παράγωγή έργου είναι η υποχρέωσή μας.

▶️O Σαρωνικός δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο.

🔸Είμαστε πανέτοιμοι να συνεργαστούμε με την κεντρική και την περιφερειακή διοίκηση, ώστε από το πρώτο εξάμηνο της διοίκησής μας να τρέξουμε τα άκρως αναγκαία και απαραίτητα έργα.

🔹Είμαστε πανέτοιμοι, χωρίς να χρειαστούμε την παραμικρή περίοδο χάριτος να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του Δήμου, να οργανώσουμε τη διοικητική λειτουργία του Δήμου, κυρίως να αφοσιωθούμε στα προβλήματα και να δώσουμε άμεσες λύσεις.

🤝Με τους 107 πρώτους υποψηφίους συμβούλους από όλες τις δημοτικές ενότητες, με την πολυπληθή Ομάδα Νέων της παράταξής μας προχωράμε δυναμικά και αποφασισμένα για την επόμενη μέρα!

🔹Γιατί το Αύριο ανήκει στο Σαρωνικό!

🙏🏻Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και Φορέων του Δήμου μας.
🙏🏻Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis, τον Βουλευτή Αν. Αττικής και Αναπλ.Υπουργό Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τον Ευρωβουλευτή Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τους Αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Αυγερινός Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Νίκος Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής και Βασίλη Κόκκαλη, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και όλους τους συμμετέχοντες από το χώρο της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Γιώργος Σωφρόνης
Γιώργος Σωφρόνης Σαρωνικός Αύριο

#Saronikosavrio
#menoume_saroniko
#Saronikos
#ο_Σαρωνικός_θα_χαμογελάσει_ξανά


Σχετικές αναρτήσεις

Νέα πληρωμή προς την Ελλάδα από τα 36 δισ. Ευρώ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF)

lazaros lazaros

Η Νάξος γίνεται το πρώτο έξυπνο νησί, οφέλη για περιβάλλον

lazaros lazaros

Με ταχείς ρυθμούς, οι καταγραφές των ζημιών στο Δήμο Σαρωνικού

lazaros lazaros