Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε τον 79χρονο Ιταλό θρυλικό παπαράτσι Ρίνο Μπαριλάρι.

Σκηνές από την περίοδο της “Dolce Vita” εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Ρώμη όπως δεν έχουμε υπάρξει εδώ και χρόνια, αφού ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε τον Ρίνο Μπαριλάρι, τον “τελευταίο των παπαράτσι”.

Γύρω στις 14:00 σε γνωστό μπαρ στη Via Veneto, έναν ιστορικό χώρο στην πρωτεύουσα, ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ γευμάτιζε με τη σύντροφό του και άλλα τέσσερα άτομα στα υπαίθρια τραπέζια.

Η παρουσία του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον βασιλιά των παπαράτσι, τον φωτογράφο της “Dolce Vita” Ρίνο Μπαριλάρι.

Αστραπιαία έβγαλε τη μηχανή του και με ένα χαμόγελο φωτογράφισε τη συντροφιά.

Μια προφανώς ανεπιθύμητη έκπληξη αφού η σύντροφος του Γάλλου ηθοποιού προσπάθησε να μπλοκάρει τον 79χρονο φωτορεπόρτερ, πιάνοντας του το χέρι.

Συγκεκριμένα όλα εκτυλίχθηκαν στην οδό της “γλυκιάς ζωής” της γνωστής δεκαετίας του 1960. Σύμφωνα με τον καταξιωμένο Ιταλό φωτογράφο, ηλικίας εβδομήντα εννέα ετών, “ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ, με μια πανέμορφη συνοδό και άλλους φίλους”.

Rino_Barillari

Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφήσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, “η κοπέλα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε τρεις γροθιές”. “Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, δεκαπέντε χρονών, πλέον είμαι σχεδόν ογδόντα”, πρόσθεσε.

Ο Ιταλός θρυλικός “παπαράτσο” μετέβη σε υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Αιώνιας Πόλης για να εξακριβώσει αν του προκλήθηκε κάταγμα και έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού.

Ο Τύπος σχολιάζει, τέλος, ότι “έστω και για μια μόνο ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου”.

ntepartie

Τον βασιλιά των παπαράτσι βοήθησε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ο πρώτος που κάλεσε σε βοήθεια.

“Αυτές ήταν σκηνές που συνέβησαν πριν από 15 χρόνια: σήμερα φαίνεται σαν να έχουμε γυρίσει τον χρόνο πίσω και πραγματικά δεν το περιμέναμε”, λέει ο Piero Lepore, ιδιοκτήτης του Harry’s Bar στη Via Veneto, σύμφωνα με το rai.news.it.

“Ο Ντεπαρντιέ έτρωγε έξω με μερικούς φίλους, ήταν έξι, ο Μπαριλάρι πέρασε, τον είδε και τον τράβηξε μερικές φωτογραφίες – λέει οPiero Lepore – Ενώ έβγαζε τις φωτογραφίες, η γυναίκα που ήταν μαζί του πετάχτηκε πάνω του με ένα απίστευτο τρόπο, του είπε πολλά”. Σε εκείνο το σημείο “έφτασε ο Ντεπαρντιέ χωρίς να πει τίποτα, γρονθοκόπησε τον Ρίνο. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγαν”, λέει ο ιδιοκτήτης του διάσημου κλαμπ. “Είμαστε συνηθισμένοι σε διάσημους ανθρώπους, αλλά δεν ήμασταν πια συνηθισμένοι σε αυτές τις γροθιές”, καταλήγει.

thetoc.grΠληροφορίες και φωτο – βίντεο από το Rai

 

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχές του 2026 οι πρώτες ερευνητικές γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στην Ελλάδα

lazaros lazaros

Ιαπωνία: Προσφέρει 300 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη τεχνολογίας οπτικών ημιαγωγών.

lazaros lazaros

Τιμές ακινήτων: Γιατί ανεβαίνουν στην Ελλάδα ενώ πέφτουν στην Ευρωζώνη

lazaros lazaros