Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ολυμπία Οδός: κλείνει το τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος στον ημικόμβο Μεγάρων λόγω εργασιών – Για ποιό χρονικό διάστημα

Ανακοίνωση για τις εργασίες που αναμένεται να εκτελεστούν σε τμήμα της εξέδωσε η Ολυμπία Οδός με σκοπό την ενημέρωση των οδηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

Στο πλαίσιο της συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και της υποδομής, την προσεχή περίοδο θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος. Για το σκοπό αυτό, στον ημικόμβο Μεγάρων (Χ.Θ. 38,7), στην έξοδο με κατεύθυνση προς Κόρινθο, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 13/09/2023.

Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τον όμορο κόμβο της Πάχης (Χ.Θ. 41,0) σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο. Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα λειτουργεί κανονικά.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή..πηγη:Ypodomes.com

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεργασία Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας Σπάτων.

lazaros lazaros

Πάρνηθα: Ευτράπελα με οδηγούς που αγνόησαν τον καιρό και κόλλησαν στα χιόνια- Ολόκληρη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους

lazaros lazaros

Mεγάλη ναυτική κρίση χτυπά την παγκόσμια οικονομία – Υπό κατάρρευση ο σημαντικότερος εμπορικός διάδρομος του κόσμου

lazaros lazaros