Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΡοή ειδήσεων

Παπουτσής σε Πορεία Πράξης: Όλοι ΕΜΕΙΣ κύριοι, ΔΕΝ είμαστε ΕΣΕΙΣ. Γιατί ΕΣΕΙΣ αποτύχατε ξανά και ξανά.

Αγαπητέ συντάκτη αυτού του επαίσχυντου Δελτίου Τύπου:
Προς άμεση πληροφόρηση σας, ονομάζομαι ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ και ΟΧΙ Διονύσης. Είμαι 48 ετών, γέννημα θρέμμα της πολύπαθης περιοχής μας, την τύχη της οποίας ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαχειρίζεστε ΕΣΕΙΣ για τόσα και τόσα χρόνια.
Αφού λοιπόν με περίσσιο θράσος μου απευθύνετε την ερώτηση, θα προβώ στην αναγκαία -επιπέδου δημοτικού σχολείου- επισήμανση:
ΕΓΩ κύριοι ΔΕΝ είμαι ο πατέρας μου. Αποφοίτησα από το University of Essex με BA in Ecomics και απο το ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων, και είμαι ΕΔΩ για να αλλάξω το ΜΑΡΑΘΩΝΑ!
Γιατί όλοι #ΕΜΕΙΣ κύριοι, ΔΕΝ είμαστε ΕΣΕΙΣ. Γιατί ΕΣΕΙΣ αποτύχατε ξανά και ξανά.
Ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται την αγωνία σας. Βλέπει και ασπάζεται το νέο ρεύμα αλλαγής που σύντομα θα γυρίσει σελίδα στο τόπο. Γυρνάει την πλάτη στη λάσπη και στις «κίτρινου τύπου κάτω από τη μέση» πρακτικές σας. Κουράστηκε από τις φρούδες προεκλογικές σας υποσχέσεις και τα άπειρα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Υ.Γ. Όσο εσείς λοιπόν θα ψάχνετε κάποιο ακόμη βίντεο απο το παρελθόν συγγενικού μου προσώπου στο YouTube προκειμένου να με ψέξετε, όλοι ΕΜΕΙΣ θα προχωράμε συντονισμένα και ρεαλιστικά να δώσουμε λύσεις σε αυτά που για χρόνια αφήσατε να εκκρεμούν!».

Άρης Παπουτσής
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα

https://www.facebook.com/dimotisnews

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Iστιοπλοΐας Special Olympics Hellas, Νικήτα Γεραμάνη.

lazaros lazaros

Καματερό: Επεισόδια μεταξύ οπαδών – Αναφορές για τραυματίες

lazaros lazaros

Πώς οι ξενοδόχοι ανάγκασαν την Booking σε υποχώρηση

lazaros lazaros