Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρασκηνιακές πιέσεις να αποσύρει την υποψηφιότητά της αλλά και μισογυνισμό, καταγγέλλει η υποψήφια Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη.

Παρασκηνιακές πιέσεις να αποσύρει την υποψηφιότητά της αλλά και μισογυνισμό, καταγγέλλει η υποψήφια Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτά μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους αν πρέπει να ενδώσει αποσύροντας την υποψηφιότητά της ή αν πρέπει να προσφύγει στη δικαιοσύνη, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει εκείνον ή εκείνους που καταγγέλλει.

Έγραψε συγκεκριμένα: “ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΌΣ
Συνδημότισσες και συνδημότες, θέλω τη γνώμη σας.

ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΌΣ χωρίς ονοματεπώνυμο έμμεσα πλην όμως σαφέστατα, ΖΗΤΆ από εμένα ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΩ την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Τυρνάβου ΥΠΈΡ του νυν Δημάρχου ο οποίος ΕΙΝΑΙ ΞΈΝΟ ΣΏΜΑ για τη Νέα Δημοκρατία -ΝΔ, διότι στις τάξεις της ΝΔ δεν έχει θέση όποιος προέβη σε εγκλήματα κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων (άρθρα 161, 162 Π.Κ.).

Συνδημότισσες και συνδημότες, εσείς τι με συμβουλεύετε να πράξω;
Να προσφύγω στη Δικαιοσύνη ή να αποσύρω την υποψηφιότητά μου ή κάτι άλλο;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά από τα βάθη της καρδιάς μου για το ενδιαφέρον Σας.
Βάρβαρα Ζαχαρακούλη Υποψήφια Δήμαρχος Συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟΙ ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ”

πηγή: http://onlarissa.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πέραν της προσωπικής φιλίας, είχαμε καθ όλη την διάρκεια της αυτοδιοικητικής θητείας μια εξαιρετική συνεργασία σε όλους τους τομείς του Δήμου.

lazaros lazaros

Απόλυτη επιτυχία για την Ιατρική Σχολή Αθηνών η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος με μόσχευμα από συγγενή δότη.

lazaros lazaros

Επικίνδυνη αποστολή εκτός έδρας μετά από 52 χρόνια – Ο Kissinger πήγε στην Κίνα γιατί έχει πολύ σοβαρούς λόγους να… ανησυχεί

lazaros lazaros