Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Πλαταμώνας: Η στιγμή που ελικόπτερο του λιμενικού πετάει εξαιρετικά χαμηλά – Τραυματίστηκε 42χρονη (Βίντεο)

Ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση στο παραλιακό μέτωπο του Πλαταμώνα και η πτήση προκάλεσε ζημιές, αναστάτωση, αλλά και τον τραυματισμό 42χρονης γυναίκας, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στον Πλαταμώνα περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για τα όσα έγιναν, με τις εικόνες που τράβηξαν περαστικοί από το σημείο, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ειδικότερα, ο τραυματισμός της 42χρονης σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου στον Πλαταμώνα, όταν λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος κοντά στο παραλιακό μέτωπο παρασύρθηκαν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει ότι η 42χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Λιτόχωρο για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής έσπευσαν αμέσως στο σημείο του συμβάντος ενώ προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα του Δίου – Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 του ποινικού κώδικα που αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της διέλευσης του ελικοπτέρου στην περιοχή.

πηγη:iEidiseis.

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Έλενα Μανιάτη – Κάθε Δουλειά που Πάει Καλά, είναι Αποτέλεσμα Γνώσης, Εμπειρίας, Συνέπειας και Καλών Συνεργατών.

lazaros lazaros

Γιόχανσον: Τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στις χώρες μέλη της ΕΕ

lazaros lazaros

ΜΟΝΑΔΑ 1864: Έρχονται οι ψηφιακοί κομάντο – Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια στις Ένοπλες Δυνάμεις

lazaros lazaros