Στιγμιότυπο έξω από το στάδιο στο Γαλάτσι

Στιγμιότυπο έξω από το στάδιο στο ΓαλάτσιΤο Christmas Theater έχει κατακλυστεί από κόσμο και οι διοργανωτές έστησαν έξω από το γήπεδο γιγαντοοθόνη ώστε να μπορέσουν όσοι παρευρέθηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Εντός του γηπέδου ακούγονται και συνθήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Έντι Ράμα

Στιγμιότυπο έξω από το γήπεδο στο Γαλάτσι

Στιγμιότυπο έξω από το γήπεδο στο Γαλάτσι

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Έντι Ράμα απηύθυνε πρόσκληση στους Αλβανούς που διαμένουν στην Ελλάδα με βίντεο που περιελάμβανε τον… Ζορμπά.

Το βίντεο συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Αλέξη Ζορμπά να χορεύει το γνωστό συρτάκι, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται η φωτογραφία της Ακρόπολης με τις σημαίες της Ελλάδος και της Αλβανίας -που είχε αναρτήσει τις προηγούμενες μέρες- ο Έντι Ράμα στο Facebook. Η ηχητική υπόκρουση του βίντεο, μάλιστα, είναι από τη γνωστή σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Έντι Ράμα είχε αναρτήσει τις προηγούμενες μέρες πρόσκληση για την εκδήλωση αναγράφοντας πως «μπορείτε να περάσετε μαζί μας αυτή την ξεχωριστή στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς της Ελλάδας».

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι από την Ελληνική Αστυνομία έχει εκπονηθεί σχέδιο που περιλαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να διεξαχθεί η ομιλία χωρίς εντάσεις και απρόοπτα.

Συγκεκριμένα περί των 1.000 αστυνομικών (ΔΙ.ΑΣ. ΜΑΤ, ΟΠΚΕ), ελικόπτερα, εκπαιδευμένοι σκύλοι , drones, καθώς και ενισχυμένο δίκτυο πληροφοριών βρίσκονται επί ποδός για την ομαλή διεξαγωγή της ομιλίας.

Δείτε βίντεο μέσα από το στάδιο στο Γαλάτσι: