Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Πνιγμένος στα χρέη προς τις τράπεζες, ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας

Διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις ακινήτων και πλειστηριασμοί είναι ένα σύνθετο παζλ με το οποίο ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, φαίνεται να πάλευε τα τελευταία χρόνια. Ενα παζλ που καλείται να επιλύσει πέραν του φάσματος του βαρύτατου ποινικού που αντιμετωπίζει μετά τα όσα έπραξε και αφορούν τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Στις 26 Ιουνίου σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί στην πλατφόρμα πλειστηριασμών e auction  με 1ης Προσφοράς:  367.877,00 € πλειστηριάζεται κατοικία στην περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Χαλανδρίου (Πάτημα Γέρακα) στην οποία βρίσκεται στο όνομά του. Επισπεύδουσα είναι η VEGA I NPL FINANCE DAC, νόμιμα εκπροσωπούμενη από την INTRUM HELLAS ΑΕΔΑΔΠ, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεών της.

Επίσης  με τιμή 1ης προσφοράς 11.132,00 € πάλι στις 26 Ιουνίου πλειστηριάζεται θέση στάθμευσης  στο Δήμο Χαλανδρίου.

Στην κατασχετήρια αναφορά, γίνεται λόγος και χρέη προς την ΕΥΔΑΠ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για χρέη και προς τον ΕΦΚΑ. Δημοσιεύματα αναφέρονται επίσης σε πλειστηριασμό γραφείων σε πολυκατοικία της Εμμανουήλ Μπενάκη.

Τα ανυπέρβλητα χρέη για τον γνωστό ποινικολόγο ίσως και και να εξηγούν γιατί έγραψε το σπίτι του στο Γέρακα στην σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου ώστε να μην είναι δυνατή η κατάσχεση για τα χρέη του ποινικολόγου.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του – Ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ! [βίντεο]

lazaros lazaros

Αλεξανδρούπολη: Ίμβριοι στηρίζουν πυρόπληκτο χωριό, ως ευχαριστώ για την φιλοξενία που τους πρόσφεραν πριν 59 χρόνια

lazaros lazaros

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη διάλεξη από έναν εξαιρετικό ομιλητή, το Χάρη Αθανασιάδη, καθηγητή του Παντείου, απολαύσαμε την Κυριακή το βράδυ στη Βιβλιοθήκη μας.

lazaros lazaros