Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Σπάτα: Νέα στοιχεία για τον 19χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιοότητας για την υπόθεση – θρίλερ του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος και δεμένοςπισθάγκωνα στο δωμάτιο του τον Ιούλιο του 2022, στα Σπατα

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η μητέρα του Νικόλα

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ήρθε μια μαρτυρία που προκάλεσε αναστάτωση και οδήγησε την μητέρα του φοιτητή να αποκαλύψει δημοσίως για πρώτη φορά πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της, ενώ ήρθαν στη δημοσιότητα και σκίτσα του νεαρού που είχε κάνει στην παιδική του ηλικία και δείχνουν έντονα δυσάρεστα συναισθήματα που είχε.

Δεν απέκλεισε μάλιστα αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών να ήταν και ο Νικόλας 

Οι ζωγραφιές που δείχνουν άγχος και φόβο

Στα βίαια επεισόδια που βίωνε απέδωσε η μητέρα και το περιεχόμενο των «σκοτεινών» ιχνογραφιών του 6χρονου τότε παιδιού της που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του Νικόλα και παρουσίασε το «Τούνελ».

 

Στις έξι νέες ιχνογραφίες που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του άτυχου φοιτητή, οι ειδικοί αναλυτές που τις μελέτησαν, εντόπισαν άγχος ,φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό.

Ζωγραφιά 1
Ζωγραφιά 1
Ζωγραφιά 2
Ζωγραφιά 2
Ζωγραφιά 3
Ζωγραφιά 3
Ζωγραφιά 4
Ζωγραφιά 4
Ζωγραφιά 5

ΕΘΝΟΣ

Η μητέρα υποστήριξε πως δεν θέλησε να καταφύγει στις αρχές για να καταγγείλλει τον κακοποιητή της, φοβούμενη τις αντιδράσεις του καθώς λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας
θα γινόταν άμεσα κοινωνός της καταγγελίας της.

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχηγός ΓΕΑ: Στην Πορτογαλία για τα (ελληνικά) C-130

lazaros lazaros

Τμήματα της φρεγάτας Φορμίων παρέδωσαν στη Naval τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας

lazaros lazaros

Βόλος: Στον 40χρονο δράστη της επίθεσης με ψαροντούφεκο ανήκει η σορός

lazaros lazaros