Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων σήμερα στα Προπύλαια.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 25/1 στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει ότι στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών στα Προπύλαια και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα. Για τον λόγο αυτό προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε, σε δική του ανακοίνωση, σημειώνει ότι ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και προκηρύσσει επίσης τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30).

Κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας

Κινητοποιήσεις θα πραματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), τον Βόλο (Θόλο), την Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία), την Κομοτηνή (Κεντρική Πλατεία), την Αλεξανδρούπολη (Δημαρχείο), το Ρέθυμνο (Δημαρχείο) και το Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Στην Πάτρα, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 11:30 στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου, ενώ στα Χανιά στις 13:00 στη Δημοτική Αγορά.

πηγη:ellada24

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμαρχος βοήθησε να βρεθεί πίνακας του Μποτιτσέλι αξίας 100 εκατ. ευρώ

lazaros lazaros

ΚΟΣΜΟΣ 23/10/2023 17:06 3σχόλια Νέα αποκάλυψη για τη διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από τον Τραμπ – «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Μόλις βομβάρδισα το Ιράκ»

lazaros lazaros

Έρευνα συνδέει την έλλειψη σεροτονίνης με τη νόσο Alzheimer

lazaros lazaros