Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων σήμερα στα Προπύλαια.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 25/1 στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει ότι στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών στα Προπύλαια και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα. Για τον λόγο αυτό προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε, σε δική του ανακοίνωση, σημειώνει ότι ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και προκηρύσσει επίσης τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30).

Κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας

Κινητοποιήσεις θα πραματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), τον Βόλο (Θόλο), την Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία), την Κομοτηνή (Κεντρική Πλατεία), την Αλεξανδρούπολη (Δημαρχείο), το Ρέθυμνο (Δημαρχείο) και το Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Στην Πάτρα, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 11:30 στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου, ενώ στα Χανιά στις 13:00 στη Δημοτική Αγορά.

πηγη:ellada24

Σχετικές αναρτήσεις

Έτσι θα γίνουν οι νέες πλατείες του μετρό σε Εξάρχεια, Κολωνάκι, Ευαγγελισμό

lazaros lazaros

Σεισμός στη Λήμνο 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

lazaros lazaros

Κώστας Καραμανλής: Πρόεδρος στο ΔΣ της ΣΕΚΕ αναλαμβάνει ο πρώην Πρωθυπουργός

lazaros lazaros