Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Τα ανανεωμένα Apple Maps επεκτείνονται στη Δανία και την Ελλάδα

Η νέα εμπειρία παρέχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βελτιωμένη πλοήγηση, ειδικά σχεδιασμένα τρισδιάστατα μοντέλα δημοφιλών αξιοθέατων, οδηγίες περπατήματος turn-by-turn που υποστηρίζονται από επαυξημένη πραγματικότητα και πολλά άλλα.

Το Look Around (Εμφάνιση τριγύρω), το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iOS 13, επεκτείνεται επίσης και στις δύο χώρες από σήμερα. Το Look Around παρέχει τρισδιάστατες εικόνες σε επίπεδο δρόμου στις πόλεις όπου είναι διαθέσιμες και είναι παρόμοιο με το Street View της Google. O ειδικός σε θέματα Χαρτών της Apple, Justin O’Beirne, κατέγραψε επίσης την επέκταση και στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για την καλύτερη κάλυψη πλέον της χώρας μας από τους χάρτες της Apple.


Αυτή είναι η εικοστή φορά που η Apple επεκτείνει τα νέα δεδομένα των χαρτών της από τη δημόσια παρουσίασή τους τον Σεπτέμβριο του 2018. Έκτοτε έχει επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες επιλεγμένες χώρες και περιοχές.

πηγη.insomnia.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

17 Κλωστές: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη νέα σειρά

lazaros lazaros

7+3 οικονομικές και γεωπολιτικές προβλέψεις για το 2024

lazaros lazaros

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Α΄ΦΑΣΗΣ Τ.Π.Σ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΙΜΙΟΥ

lazaros lazaros