Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Βασιλική Καβαλλάρη.Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά παραβρέθηκα εχθές στην έναρξη του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου της Δ/νσης Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής.

Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη.
Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά παραβρέθηκα χθες ,εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. @nickhardgr , στην έναρξη του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου της Δ/νσης Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής.

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία, και πραγματικά οφείλουμε να απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στη Δ/νση Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής και τον Διευθυντή της κ. Ανδρέα Μαρίνο, και φυσικά, σε όλα τα μέλη της μεγάλης εκπαιδευτικής κοινότητας, που εργάστηκαν για την υλοποίηση του.

Αξίζει να σταθούμε στην συμμετοχή και την ανταπόκριση των παιδιών, που δούλεψαν, μελέτησαν, ανέλυσαν και ανέπτυξαν πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές του Πολιτισμού και των Επιστημών, καλλιεργώντας την κριτική τους σκέψη, εμβαθύνοντας στην αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας, και κατορθώνοντας, κάποιες φορές, να καινοτομήσουν ή ακόμη, και να πρωτοτυπήσουν.

Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς, που καθοδήγησαν τους μαθητές σε αυτή την ωραία, ουσιαστική και καρποφόρα προσπάθεια, μία διαδικασία που τους παρείχε παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργηθεί και να ενδυναμωθεί και η αμφίδρομη σχέση μεταξύ καθηγητών – μαθητών.


Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στους στόχους του συνεδρίου!

Σχετικές αναρτήσεις

Ερυθρά Θάλασσα: Ο αντίκτυπος στη διεθνή οικονομία.

lazaros lazaros

Η ΔΕΗ καταθέτει πρόταση για εξαγορά της Κωτσόβολος

lazaros lazaros

Τρομοκρατούν την οικονομία οι Χούθι – Έρχονται ανατιμήσεις τον Μάρτιο – Φόβοι και για ελλείψεις.

lazaros lazaros