Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Υπεύθυνη επικοινωνίας κόμματος η Ελληνίδα που πέθανε στην Τουρκία – Το συγκινητικό «αντίο»

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και συγγενείς της γυναίκας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία, το πρωί της Πέμπτης (16/05) έξω από την πόλη Ουσάκ στα δυτικά της χώρας.

Από το τροχαίο, σκοτώθηκε η Νικολέτα Διαμαντάκου 67 ετών ενώ τραυματίστηκαν δύο άτομα. Οι δύο τραυματίες ήταν ο οδηγός και ο συνοδηγός, οι οποίοι φέρεται να φορούσαν ζώνες ασφαλείας και κατάφεραν να σωθούν, όταν το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και ανατράπηκε σε χωράφι.

Το θύμα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο όταν αυτό αναποδογύρισε.

Την Νικολέτα Διαμαντάκου αποχαιρέτισε η Δέσπονα Λιμνιωτάκη, δημοτική σύμβουλος Αθηναίων. Σε ανάρτησή της έγραψε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών.

Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη.»

Η ίδια είπε στο patris.gr:  reader.gr

«Η Νικολέτα ήταν η ψυχή του κόμματος Κοινωνία Αξιών και η οργάνωση πίσω από την ετήσια γιορτή για το “Μικρό Παρίσι των Αθηνών “. Ήταν μαχητική και “κρατούσε” τα κλειδιά της λειτουργίας της Κοινωνίας Αξιών, στα χέρια της.

Πέθανε όπως έζησε, ταξιδεύοντας και αναζητώντας την τέχνη, την ιστορία και την ελευθερία.»

Σχετικές αναρτήσεις

Ένοπλες Δυνάμεις: Η ΣΣΕ στην 1η θέση στο Commando Halfmarathon στην Πολωνία.

lazaros lazaros

Σιβηρία: Μια… παγωμένη βόλτα στην πιο κρύα πόλη του πλανήτη

lazaros lazaros

Το 2025 παραδίδει την ανανεωμένη πλαζ Βάρκιζας ο όμιλος Γιαννακόπουλου

lazaros lazaros