Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

13 χρόνια μετά… εμφανίστηκε για δουλειά υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων.

Απίθανα πράγματα που καταδεικνύουν εν πολλοίς και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Κράτους και των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που εμφανίζονταν αραιά και που.

Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Το απίθανο;

Πριν λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει 13 χρόνια και 3 μήνες μετά.

“Δεν παίζουμε εδώ” λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος

“Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε.

Καμία ανοχή και σε κανέναν”.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Τουρκία μπλοκάρει τα στενά: Απαγορεύει τη διέλευση σε βρετανικά ναρκαλιευτικά με προορισμό την Ουκρανία

lazaros lazaros

Αποκαλυπτική έρευνα: Πώς ο Daniel φέρνει νέο κύμα ακρίβειας [γραφήματα]

lazaros lazaros

Ξεσηκώνονται οι αγρότες. Ξεκίνησαν χθες κινητοποιήσεις σε Αγρίνιο και Τρίπολη.Αύριο βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες στη Θεσσαλία, την Παρασκευή στην Ηπειρο και τη Μακεδονία, το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη

lazaros lazaros