Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

4ο συνέδριο Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Έλληνες billionaires από όλο τον κόσμο στην Αθήνα

Το βαρύ πυροβολικό του ελληνισμού από όλο τον κόσμο, οι ισχυροί «πρέσβεις» Ορθοδοξίας κατέφθασαν και έμειναν για περίπου μια εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Πρόκειται για billionaires επιχειρηματίες, leaders στον τομέα τους, «ηγέτες» της εκκλησίας και προσωπικότητες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας που ήρθαν στην Ελλάδα για να αναπτύξουν δράση και πρωτοβουλία.

Θανάσης Μαρτίνος, Helen Bozonelis, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Maria Limperakis

Την ώρα που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με αυξανόμενο κύμα θρησκευτικών διώξεων, καταπίεσης και βίας, η Πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρέχει τη βάση για συντονισμένη, ουσιαστική και δυναμική δράση σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


James Rockas, Theodore Bozonelis, Anthony J. Limberakis, Mike Pompeo, John Catsimatidis, Margo Catsimatidis, Susan Pompeo

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι μια ομάδα προσωπικοτήτων απ’ όλους τους κοινωνικούς χώρους, που εργάζεται αδιάκοπα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους και τη διασφάλιση του μέλλοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου – του ιστορικού πνευματικού κέντρου των 300 και πλέον εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Lear jet, πολυτελείς ή αλεξίσφαιρες λιμουζίνες οδήγησαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους από το Ελ. Βενιζέλος στη Στοά του Αττάλου, την Παλαιά Βουλή, το Μουσείο της Ακρόπολης και το περιστύλιο του Ζαππείου. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν ο πρώην Υπουργό εξωτερικών και ισχυρός άνδρα του Τραμπ, Μάικλ Πομπέο, μέχρι ανθρώπους που ορίζουν το μέλλον στις διεθνείς business σαν τον Τζον Κατσιματίδη που έφυγε από την Νίσυρο για να κατακτήσει με τις επιχειρήσεις του θέση στη λίστα Forbes.


Dr Gregory Papadeas με τη σύζυγό του Stelee και τον γιο τους George και ο Πρέσβης των ΗΠΑ George Tsunis.

Η δημοτικότητα του κ. Κατσιματίδη, ο οποίος έφτασε στην πατρίδα μας με το δικό του αεροπλάνο, είναι τέτοια ώστε να διεκδικήσει κατά το παρελθόν ακόμη και τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μη κρατικά πανεπιστήμια: 41 ερωτήσεις και απαντήσεις για την εισαγωγή και τη φοίτηση

lazaros lazaros

ΔΝΤ: Να τηρήσουν τη δέσμευσή τους τα μέλη της G20 για την παροχή 100 δισ. στον αγώνα κατά της κλιματικής κρίσης

lazaros lazaros

Φαντασμαγορική η υποδοχή του 2024 στην Αθήνα (φωτο)

lazaros lazaros