Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χθες το απόγευμα στις 19:00 η Κλαίρη Σαραντάκου έδωσε τη προεκλογική της ομιλία στη κεντρική πλατεία της Βούλας

Χθες το απόγευμα στις 7 η Κλαίρη Σαραντάκου έδωσε στη Κεντρική πλατεία της Βούλας τη κεντρική της προεκλογική ομιλια.
.Κατειγγελε τη διοίκηση του νυν Δημάρχου κυρίου Κωνσταντελλου ο οποίος έχει φέρει το Διχασμό της κοινωνία των 3Β ,τον εκχυδιασμο , τον εκμαυλισμο και την οικογενειοκρατία.

Έγινε επίσης αναφορά σε ένα νέο όρο συνδυασμού” Συνδυασμός Κωσταντελλοδαβακη”.

Ο νέος ό αυτός όρος κατά τη κυρία Σαραντάκου οφείλεται στη πεποίθηση της ίδιας ότι ο λόγος ύπαρξης του συνδυασμού του κυρίου Δαβάκη “ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ” είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός παίζει διαχρονικά το ρόλο του “λαγού” του συνδυασμού του κυρίου Κωνσταντελλου πράγμα που αποδεικνύεται από τις συνεχείς προσχωρήσεις,την επόμενη των εκλογών όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν ,εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στον υποτιθέμενο εχθρικό συνδυασμό του κυρίου Κωνσταντελλου.
Κατάγγειλε επίσης τον νυν δήμαρχο για ανήθικη διοίκηση και αδιαφανείς αναθέσεις συμβάσεων σε ημέτερους.
Όπως ανέφερε οι δημότες είναι θεατές της ανομίας.


Υποσχεθηκε ότι όλα αυτά Θα αλλάξουν με απλές έντιμες ειλικρινείς προτάσεις βασισμένες στον Ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα διοίκησης που πρεσβεύει να φέρει άμα τη εκλογή της.
Αναβάθμιση υποδομών, ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας του δημότη με επαναλειτουργία όλων των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής και επιστροφή στο όραμα της κηπούπολης για τη περιοχή ήταν οι βασικές αναφορές της υποψήφιας Δημάρχου.

Κλείνοντας δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στο περιστατικό που συνέβη την ώρα της εκδήλωσης όπου πολυτελές αυτοκίνητο εκλεγμένου με το συνδυασμό του δημάρχου,και εκ νέου υποψηφίου,με βαρύ όνομα είχε παρκάρει παράνομα σε δρόμο παραπλεύρως της εκδήλωσης με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη διέλευση της αστικής συγκοινωνίας και σε παρατήρηση πολιτών να το απομακρύνει μέλος της οικογένειάς του συμβούλου που οδηγούσε το όχημα άρχισε να καταφέρεται κατά του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί με απρέπεια και με φράσεις όπως : ξέρετε ποιος είμαι εγώ,θα μου κλ…..και λοιπά συμπεριφορά που καταδεικνύει τη διαφθορά που επικρατεί στις τάξεις του νυν δημάρχου.Το συμβάν ελειξε με την έλευση περιπολικού το οποίο αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Φαίνεται ότι ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου των 3Β δημιουργεί φαινόμενα “αθέμιτου” ανταγωνισμού.

lazaros lazaros

Ανοίγει η αυλαία για το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής στο καθιερωμένο ραντεβού με τους πολίτες στο Αττικό Άλσος.

lazaros lazaros

Αθλητικός Σύλλογος Ν Βουτζά ‘’Η Πρόοδος’’ «ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΝΗΜΗ» Σάββατο, 22/7, στις 9 μ.μ. Μουσική Συναυλία για τη μαύρη επέτειο.

lazaros lazaros