Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ήταν όλοι εκεί για την Μικτή Ελλάδας!!! Ήταν όλοι για τους παλαίμαχους της Τρίγλιας!!! Είμαστε όλοι εκεί για το ****ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ****!!!!

Ήταν όλοι εκεί για την Μικτή Ελλάδας!!!
Ήταν όλοι για τους παλαίμαχους της Τρίγλιας!!!
Είμαστε όλοι εκεί για το ****ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ****!!!!
Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους της Μικτής Ελλάδος,τον κοουτς Αντώνη Καρπούζα,τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνους,τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκατο, τον αντιδήμαρχο Σπύρο Καρλο,την κα Γκίκα εκπρόσωπο του Χαμόγελου του Παιδιού,την κα Ταυλαρακη εκπρόσωπο της ΕΥΔΑΠ που ήταν ο μέγας χορηγός μας,τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κι Χριστοδουλάκη,τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Σπιρτζη,τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανων Ραφήνας,Γιώργο Κική που πάντα μας συνδράμει,τον κο Ξηντάρα ο οποίος ευγενικά μας πρόσφερε την μικροφωνική, τον διοικητή του τμήματος ασφαλείας Ραφήνας Κο Δελτσιδη που είχε και ολιγόλεπτη τιμητική συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας μας, τα καταστήματα της πόλης μας που στήριξαν την προσπάθεια μας,το ζαχαροπλαστείο του κου Κουρελη την αλυσίδα καταστημάτων ντόνατς, ΝΑΝΟΥ για τα γλυκά τους,τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Δήμα για τη βοήθεια του, τον κύριο Αντώνη Αντωνιάδη, Θανάση Αγγελή, Διονύση Σπετσαρια, Χρήστο Αρδίζογλου, τον διαιτητή του αγώνα κο Γκουγκαρη, ο οποίος παρευρέθηκε και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου της εκπομπής soccer γκολ του High tv, το κανάλι one!!!
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες φιλάθλους που παρευρέθηκαν σαν αγώνα και μας χάρισαν το ζεστό τους χειροκρότημα!!
Ήμασταν όλοι εκεί για το Χαμόγελο του Παιδιού,σε αυτήν την πολύ μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!!!
Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι του ΑΟ Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας Παλαίμαχοι δεξιωθεί καν την αποστολή της μικτής παλαιμάχων Ελλάδος στο γνωστό bar restaurant Rivas !!!

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΣΕΕ: Στην Αθήνα, 5 και 6 Απριλίου, το world class συνέδριο για το Λιανικό Εμπόριο

lazaros lazaros

Αποκαθίσταται η Νέα Μονή στη Χίο, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

lazaros lazaros

Βιβλιοθήκη – Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος” Ιαβέρης Αναστάσιος Μαρκουίζος.’’Οδηγώ με το Νου’’ Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

lazaros lazaros