Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς

  1. Στην σελίδα Airbnb ρώτησε αν έπρεπε να χρεώσει του πελάτες του καταλύματός της που βρίσκεται σε περιοχή όπου είχε ξεσπάσει φωτιά.
    Πολλά ήταν τα πύρινα μέτωπα χτες στην χώρα λόγω της φωτιάς που ξεκίνησε στον Νέο Κουβαρά Αττικής. Μάλιστα φωτιά ξέσπασε και στο Λουτράκι, ενώ δύσκολη παραμένει η κατάσταση στα Δερβενοχώρια.

Αρκετές περιουσίες καταστράφηκαν ενώ -δυστυχώς- πολλά ήταν τα ζώα που κάηκαν.

Ωστόσο μπροστά σ’ αυτή την καταστροφή υπήρξαν και αδιανόητες καταστάσεις, όπως η περίπτωση μιας ιδιοκτήτριας Airbnb η οποία έκανε απίστευτη ερώτηση, εν μέσω πυρκαγιών και έχει γίνει viral προκαλώντας αγανάκτηση.
Συγκεκριμένα, στην σελίδα Airbnb ρώτησε αν έπρεπε να χρεώσει του πελάτες του καταλύματός της που βρίσκεται σε περιοχή όπου είχε ξεσπάσει φωτιά, οι οποίοι έφυγαν λόγω της φωτιάς στο σημείο

«Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα. Έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στις γύρω περιοχές της Σαρωνίδας κάτι το οποίο κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική για τους guests. Οι guests αποχώρησαν. Τι προβλέπεται και τι θεωρείτε σωστό; Επιστροφή χρημάτων; Θα ζημιωθώ εγώ ή απλά είναι άτυχος ο guest καθώς δεν ευθύνομαι για πυρκαγιές που τυχαίνουν σε γύρω περιοχές. Θα ήθελα την γνώμη σας με σκοπό να βοηθήσετε», έγραψε η ιδιοκτήτρια του Airbnb.
Η ερώτηση αυτή προκάλεσε-εύλογα- πολλές αντιδράσεις αφού την στιγμή που καίγονταν τόσες περιοχές και περιουσίες, ενώ υπήρξαν και απώλειες ζώων, ένας άνθρωπος σκεφτόταν τον τρόπο που θα μπορούσε να μην ζημιωθεί οικονομικά.

gazzetta.gr

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι στόχοι της επίσκεψης Σι Τζινπίνγκ στην Ευρώπη

lazaros lazaros

Νάουσα: Τεράστια νεροτσουλήθρα στο κέντρο της πόλης για την αγορά απιδινωτή σε σχολείο φωτό video

lazaros lazaros

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Επέστρεψε στην Ελλάδα το «χρυσό» κορίτσι της καλλιτεχνικής κολύμβησης

lazaros lazaros