Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Αγώνας δρόμου στην Πάρνηθα με σκοπό την αναδάσωση των καμένων

Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη:
Σήμερα «τρέξαμε» για την Πάρνηθα, το βουνό μας! Για να συγκεντρωθούν πόροι για την αγορά δένδρων που θα φυτευθούν στο βουνό και θα το αναζωογονήσουν!

Είναι πραγματικά συγκινητική όλη αυτή η προσπάθεια του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που κάθε φορά βρίσκει τρόπους να ευαισθητοποιήσει το κοινό με απώτερο στόχο τη φροντίδα και την προστασία του περιβάλλοντος! Και όλο αυτό, μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης!

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, Νικος Χαρδαλιάς, τον οποίο σήμερα εκπροσώπησα, στοχεύει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την αποκατάσταση των καμμένων εκτάσεων αλλά και την αναβάθμιση των χώρων πρασίνου της Αττικής με αξιοποίηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων και αλλαγή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για το σκοπό αυτό!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες – μικρούς, και μεγάλους– και φυσικά, να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους νικητές και τις νικήτριες των αγώνων, στους οποίους είχα την τιμή και τη χαρά να απονείμω τα βραβεία.

Δίνουμε ξανά ζωή στο βουνό μας με πράξεις

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς έκλεισε η μεταγραφή της Εύης Χριστοφιλοπούλου – Το παρασκήνιο και το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο.

lazaros lazaros

ΑΑΔΕ: Στα 33 εκατ. ευρώ το ύψος της φοροδιαφυγής – 1,4 εκατ. παραβάσεις, τι δείχνουν τα στοιχεία

lazaros lazaros

Τι περιλαμβάνει η Διακήρυξη για τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου

lazaros lazaros