Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Τελμησσός Μαραθώνος.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές του Λυκείου Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 στο φιλόξενο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου – Marathon Run Museum και με την επιμέλεια της διευθύντριας του κ. Ειρήνης Σπανού μια όμορφη και λιτή τελετή για την παράδοση των μεταλλίων και των αθλητικών ενδυμασιών από τις νίκες τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο των πρωταθλητών μας Παναγιώτη Καραΐσκου, Γκλόριας Προβιλέντζιο, Χαράλαμπου Πιτσώλη και Τίνας Κεφαλά.


Ο δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε με το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής τα προσωπικά αντικείμενα των πρωταθλητών μαραθωνοδρόμων, που τώρα πλέον κοσμούν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου και βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τους πρωταθλητές μας.


Τους πρωταθλητές μας βράβευσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης.


Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Βλάσης Καραβασίλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πανελληνιονίκες του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, Παναγιώτη Καραΐσκο και Γκλόρια Πριβιλέντζιο.

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές μας απάντησαν σε ερωτήματα μαθητών σχετικά με την προετοιμασία τους και τον αγώνα τους στο μαραθώνιο δρόμο και ο 92χρονος μαραθωνοδρόμος Στέλιος Πρασσάς κατέθεσε και τα δικά του συναισθήματα για τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.
Οι μαθητές του Λυκείου αποτέλεσαν ένα όμορφο κοινό μιας και είναι η ελπίδα του τόπου μας και η νεανική εικόνα της ημέρας συμπληρώθηκε με τη συμμετοχή στο «πάνελ» των μικρών παιδιών της Γκλόριας και του Χαράλαμπου!


Ευχαριστούμε τους πρωταθλητές μας για τη συμμετοχή της στην όμορφη αυτή εκδήλωση. Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για τους άθλους τους και τους ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες!


Θερμά συγχαρητήρια και στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση!

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεχίζει και σήμερα η έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Φλώρινας.

lazaros lazaros

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του 1ου Διαγωνισμού Πράσινης και Γαλάζιας Καινοτομίας «Innovate East» της Ι. Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής η Αντιπ/ρχης Ανατ. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη

lazaros lazaros

Λ. Κυρίζογλου: Περισσότερη Αυτοδιοίκηση για καλύτερη Δημοκρατία

lazaros lazaros