Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Αίγιο: Δεν υπήρξε τσακωμός αναμεσά στην υφυπουργό Αλεξοπούλου και τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων [εικόνες]

Ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης διέψευσε τον τσακωμό ανάμεσα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» ανέφερε ότι ιεράρχες δεν δέχθηκαν να παρακαθίσουν σε γεύμα του δήμου και διοργάνωσαν δική τους ξεχωριστή εκδήλωση. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο κατάστημα όπου ήταν σε εξέλιξη το γεύμα που παρέθετε ο Μητροπολίτης προς τους Ιερείς. Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, ωστόσο, φέρεται να καθυστέρησε να φτάσει στο γεύμα, ενώ η κυρία Αλεξοπούλου περίμενε για μισή ώρα έξω από το εστιατόριο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι ο κ. Ιερώνυμος είπε πως οι Ιερείς δεν πήγαν να ευλογήσουν το γεύμα του δήμου επειδή δεν επιθυμούσαν να παρακαθίσουν σε γεύμα με πολιτικούς που αντιτάσσονται στους κανόνες της Εκκλησίας και της ζήτησε να φύγει.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να δηλώσω, διαβάζοντας σήμερα πολλές τέτοιου είδους αναφορές, όσον αφορά ότι η κυρία Αλεξοπούλου η υφυπουργός Μεταφορών, ‘έφαγε πόρτα’ από τον Μητροπολίτη και από τους Αρχιερείς κατά την ημέρα της πανηγύρεως της τοπικής μας εορτής, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί τα χρόνια πολλά», τόνιζε ο κ. Λιακόπουλος σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο aigiovoice.


Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τόσο τον Μητροπολίτη μας κ Ιερώνυμο όσο και τους άλλους Αρχιερείς που ήταν προσκεκλημένοι στην πανήγυρη, τους διακρίνει η Ευγένια. Άρα λοιπόν ας ψάξουν να βρουν που κρύβεται ή αλήθεια και τι σκοπιμότητες υπάρχουν», πρόσθεσε.

Στο δημοσίευμα, δε, αναρτώνται φωτογραφίες της κυρίας Αλεξοπούλου να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της Εκκλησίας.

Εικόνες: Aigiovoice.- EleftherosTypos

Σχετικές αναρτήσεις

Αυξήσεις 7,6% στα διόδια – Τι ισχύει για την Αττική Οδό

lazaros lazaros

Αλαλούμ με τα… Ρίχτερ – Ένας ο σεισμός στις Στροφάδες

lazaros lazaros

Θανατηφόρο Τροχαίο Δυστύχημα

lazaros lazaros