Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Αναστάσιος Αραπκιλής. Με μπροστάρη την Δήμαρχο και τους συλλόγους της περιοχής συνεργαζόμαστε για την βοήθεια συμπολίτη μας που έχει άμεση ανάγκη.

Πόλη που με μπροστάρη την Δήμαρχο της και τους συλλόγους της περιοχής συνεργάζεται για την βοήθεια συμπολίτη της που έχει άμεση ανάγκη οικονομικής βοήθειας, τότε έχει στέρεες βάσεις και ηθικές αρχές!!!!

Συστράτευση υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμιου και της νέας δημάρχου Δήμητρας Τσεβά και των προέδρων των συλλόγων Αργοναύτη Ραφήνας, σύλλογο Κρητών Ραφηνας Πικερμιου, σύλλογο Τριγλιανων Ραφήνας, ΑΟ Τρίγλια Ραφήνα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΟ Τρίγλια Ραφηνας Παλαίμαχοι και του αθλητικού δημοσιογράφου Δ. Γκουγκαρη στην χθεσινή σύσκεψη, για συντονισμό της προσπάθειας !!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!


Ως πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίγλιας Ραφηνας σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την άμεση ανταπόκριση σας!!
Υγ Από την φωτό. λειπει ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίγλια Ραφηνας και αντιδήμαρχος Μαριος Διαγγελακης, που λόγο Ανειλημμένων υποχρεώσεων έφυγε νωρίτερα!!!
Καλημέρα και καλή εβδομαδα!!!

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

lazaros lazaros

Όνειρο και στολίδι της τοπικής κοινωνίας το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης

lazaros lazaros

Αλεξανδρούπολη: Ίμβριοι στηρίζουν πυρόπληκτο χωριό, ως ευχαριστώ για την φιλοξενία που τους πρόσφεραν πριν 59 χρόνια

lazaros lazaros