Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Αράχωβα: Οργιάζουν οι φήμες για τον κακοποιητή του Όλιβερ – Υπέδειξαν το σημείο της άγριας κακοποίησης

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα, ενώ οργιάζουν οι φήμες για τον δράστη.

Η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων, έχει υπογραμμίσει πως γνωρίζει το όνομα του δράστη.

Μιλώντας στον Focus FM 103.6, η κυρία Πουλτίδου φάνηκε έξαλλη με όσα έχουν γίνει και άφησε αιχμές κατά της αστυνομίας που είχε κάνει λόγο για επίθεση από αγέλη ζώων. “Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε” τόνισε.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε πως η βάναυση κακοποίηση του Ολιβερ έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του ιδιοκτήτη του, σε λιγότερο από 100 μέτρα απόσταση, γι’ αυτό το χάσκι κατάφερε να επιστρέψει πίσω.

Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με τον δράστη, το Μega, έκανε λόγο για άνθρωπο με πολλές διασυνδέσεις.

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης και πως πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών, πριν αποκαλύψουν οι ίδιες το όνομα.

πηγη:ellada24

Σχετικές αναρτήσεις

MIT: Ερευνητές δημιούργησαν τσιμέντο που λειτουργεί σαν μπαταρία και αποθηκεύει ενέργεια

lazaros lazaros

Βρυξέλλες: Ικανοποίηση στην Αθήνα για τα συμπεράσματα στις ευρωτουρκικές σχέσεις – Οι θέσεις της Ελλάδας για την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας

lazaros lazaros

Θέμα: Κάψιμο κλαδιών και ξερών χόρτων

lazaros lazaros