Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: Είμαι επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο

Επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (13.1.2024) το πρωί.

«Είμαι επιφυλακτικός. Χρειαζόμαστε να έχουμε στα χέρια μας κάποιο κείμενο για να το μελετήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε αυτό συμφώνησε και ο Στέφανος Κασσελάκης, ότι χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρόσθεσε ότι χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο, ένας νόμος, «για να το δούμε και να τοποθετηθούμε».

Στις κοινές τους δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, επειδή το κόμμα θέλει να είναι η φωνή των αδυνάμων και να στέκεται με αλληλεγγύη στο πλευρό τους.

Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε ότι η συνάντησή τους έγινε σε καλό κλίμα και ότι σε αυτή αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία, με τον ίδιο να ψέγει, όπως είπε, τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης.

Όταν έφτασε στην Αρχιεπισκοπή στην Πλάκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος του είπε «σας παρακολουθώ» ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ομογένεια».

πηγη:ellada24

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης από Ινδία: Οριστικοποιείται το σύμφωνο για τη Μετανάστευση – Οι επενδύσεις στην Ελλάδα

lazaros lazaros

ΜΟΝΑΔΑ 1864: Έρχονται οι ψηφιακοί κομάντο – Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια στις Ένοπλες Δυνάμεις

lazaros lazaros

ΥΠΕΞ Ρωσίας: «Δεν θα μας νικήσετε ποτέ» – Απέρριψε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις

lazaros lazaros