Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χιόνια στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Αγιάς και Τεμπών στην ΠΕ Λάρισας

Χιονίζει από χθες αργά το βράδυ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Λάρισας, ενώ ο υδράργυρος έχει κάνει απότομη βουτιά με αποτέλεσμα το πρωί οι ελάχιστες ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΔΈΝ

Το έστρωσε ακόμη και σε πεδινές περιοχές στους βόρειους δήμους της Λάρισας, στην Ελασσόνα, την Τσαριτσάνη, τον Τύρναβο, το Δαμάσι, το Μακρυχώρι, τους Γόννους, τον Πυργετό και το Συκούριο,όπως και  στην Αγιά.

Φυσικά στις ορεινές κοινότητες το Λιβάδι, την Καλλιθέα, τη Βερδικούσια και την Καρυά στο δήμο Ελασσόνας, στη Σπηλιά Κισσάβου και την Καλλιπεύκη στο δήμο Τεμπών και σε Μελοβοία, Καρίτσα και Σκλήθρο στο δήμο Αγιάς το ύψος του χιονιού ξεπερνά τους 20 πόντους

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας των δήμων Τυρνάβου, Ελασσόνας, Αγιάς και Τεμπών  για να αντιμετωπίσεουν τα όποια άσχημα καιρικά φαινόμενα εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα

Στο δήμο Τυρνάβου  πριν από λίγη ώρα έπεσε ψιλό χιόνι σε Τύρναβο και Δαμάσι ενώ ο δρόμος που συνδέει τις δύο περιοχές μέσω Λουσφακίου έχει στρωθεί με χιόνι.

Χιόνια στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Αγιάς και Τεμπών στην ΠΕ Λάρισας

Από τη πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Νταλαγιάννης, υπεύθυνος Πολιτική Προστασίας βρέθηκε στο Δαμάσι μαζί με εργαζόμενους του δήμου ώστε να συντονίσει προσπάθειες σε περίπτωση που χρειαστεί.

Την ίδια ώρα η μοναδική αλατιέρα του δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα στον Τύρναβο την ίδια ώρα που εθελοντές με γεωργικά μηχανήματα που μπορούν να ρίξουν αλάτι βρίσκονται διαθέσιμα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Νταλαγιάννης υπάρχει ετοιμότητα για να αντιμετωπιστεί η όποια δυσκολία.

Χιόνια στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Αγιάς και Τεμπών στην ΠΕ Λάρισας

Χιόνιζε τη νύχτα στην Τσαριτσάνη

πηγη:thessaliatv.

Σχετικές αναρτήσεις

Απόψε στις 18:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

lazaros lazaros

Ρεκόρ πλοίων σε Σύρο και Ελευσίνα – 500 πλοία έχουν εισέλθει στις δεξαμενές της ONEX

lazaros lazaros

Τετάρτη όλοι οι Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας. Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας

lazaros lazaros