Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΡοή ειδήσεων

Κ.Κωνσταντάρας Π.Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Κρωπίας.Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικών και Περιφερειακών Συμβούλων.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κρωπίας και δημοτικός σύμβουλος επιλέχθηκε μετά από υποψηφιότητα του, από τη European Committee of the Regions (Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών) ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικών και Περιφερειακών Συμβούλων.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών είναι η συνέλευση των εκπροσώπων των αυτοδιοικητικών τοπικών και περιφερειακών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δίνει τη δυνατότητα στις αυτοδιοικητικές αρχές να εκφράζουν άμεσα τη γνώμη τους εντός του θεσμικού πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων έγραψε:
«Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας και δημοτικός σύμβουλος, θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ και να συζητήσω διάφορα θέματα που αφορούν τις τοπικές μας κοινωνίες, με τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και άλλους συμβούλους σε ολόκληρη την Ευρώπη»

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφέρεια Αν.Αττικης. Στον εορτασμό του Πολιούχου της Παλλήνης Αγίου Τρύφωνα παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη.

lazaros lazaros

Περιφέρεια.Συνεδρίαση του Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Βασιλικής Καβαλλάρη.

lazaros lazaros

Οι λόγοι της κατάρρευσης του Bitcoin .

lazaros lazaros