Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δ Ο Π Α Π Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

 

🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, παρουσιάζει την πολύ αξιόλογη θεατρική παράσταση του Ούγκο Μπέτι “Έγκλημα στο Κατσικονήσι”
την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ραφήνα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

📌Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία έργα της Ιταλικής δραματολογίας, που πρωτοπαρουσιάστηκε στην χώρα μας από τον θίασο Παξινού – Μινωτή.

📌Ο Ούγκο Μπέτι γεννήθηκε το 1892 και πέθανε το 1953. Υπήρξε ο μέγιστος δραματουργός, που εμφανίστηκε στην Ιταλία μετά τον Πιραντέλο κι ένας από τους μεγάλους της σημερινής Ευρώπης. Ένα μυστήριο αρσενικό εισβάλει στην ζωή τριών μοναχικών γυναικών. Πολλά “εγκλήματα” επικρέμονται πίσω από τα μισάνοιχτα παραθυρόφυλλα.
Μετά από λίγο ο ορισμός του θύματος και θύτης είναι ασαφής.
Πρόκειται για ένα κράμα κοινωνικού, ψυχολογικού και ερωτικού θρίλερ που προσφέρεται για εκρηκτικές ερμηνείες και διαχρονικά συναρπάζει τους θεατές.

 • 🟩Διανομή και συντελεστές:
  Μαίρη Βιδάλη
  Μιχάλης Αλικάκος
  Ρούλα Αντωνοπούλου
  Σάββας Σουρμελίδης
  Βάνα Βάσιου
  Μετάφραση – σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
  Σκηνικά: Ιωάννα Κατσιαβού
  Κοστούμα: Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι
  Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής
  Τραγούδια της Καλαβρίας αποδίδονται από την Ρούλα Αντωνοπούλου.

Σχετικές αναρτήσεις

𝝦𝝖𝝫𝝜𝝢𝝖 – 𝝥𝝞𝝟𝝚𝝦𝝡𝝞 𝟮𝟬,𝟵 𝝴𝝹𝝰𝞃 € 𝞃𝝰 έ𝞀𝝲𝝰 𝝹𝝰𝝸 𝝾𝝸 𝝰𝝼𝝰𝝿𝞃𝞄𝝽𝝸𝝰𝝹ές 𝝳𝞀ά𝞂𝝴𝝸ς 𝝿𝝾𝞄 𝞆𝞀𝝶𝝻𝝰𝞃𝝾𝝳𝝾𝞃𝝴ί 𝝶 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅έ𝞀𝝴𝝸𝝰 𝞂𝞃𝝾 𝝙ή𝝻𝝾.

lazaros lazaros

Το διακύβευμα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι να ηττηθεί το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των διαπλεκόμενων και της νοοτροπίας που μας οδηγεί σε κοινωνική σήψη και αναλγησία

lazaros lazaros

Μητσοτάκης για Βοτανικό: «Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο ποδοσφαίρου»

lazaros lazaros