Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δ Ο Π Α Π Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

 

🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, παρουσιάζει την πολύ αξιόλογη θεατρική παράσταση του Ούγκο Μπέτι “Έγκλημα στο Κατσικονήσι”
την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ραφήνα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

📌Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία έργα της Ιταλικής δραματολογίας, που πρωτοπαρουσιάστηκε στην χώρα μας από τον θίασο Παξινού – Μινωτή.

📌Ο Ούγκο Μπέτι γεννήθηκε το 1892 και πέθανε το 1953. Υπήρξε ο μέγιστος δραματουργός, που εμφανίστηκε στην Ιταλία μετά τον Πιραντέλο κι ένας από τους μεγάλους της σημερινής Ευρώπης. Ένα μυστήριο αρσενικό εισβάλει στην ζωή τριών μοναχικών γυναικών. Πολλά “εγκλήματα” επικρέμονται πίσω από τα μισάνοιχτα παραθυρόφυλλα.
Μετά από λίγο ο ορισμός του θύματος και θύτης είναι ασαφής.
Πρόκειται για ένα κράμα κοινωνικού, ψυχολογικού και ερωτικού θρίλερ που προσφέρεται για εκρηκτικές ερμηνείες και διαχρονικά συναρπάζει τους θεατές.

 • 🟩Διανομή και συντελεστές:
  Μαίρη Βιδάλη
  Μιχάλης Αλικάκος
  Ρούλα Αντωνοπούλου
  Σάββας Σουρμελίδης
  Βάνα Βάσιου
  Μετάφραση – σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
  Σκηνικά: Ιωάννα Κατσιαβού
  Κοστούμα: Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι
  Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής
  Τραγούδια της Καλαβρίας αποδίδονται από την Ρούλα Αντωνοπούλου.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι αφήνει πίσω η βιβλική καταστροφή στη Μαγνησία – Ο εφιάλτης επέστρεψε στον Βόλο

lazaros lazaros

Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Με το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας προγραμματισμένη συνεδρίαση την προσεχή εβδομάδα για την αντιπυρική περίοδο.

lazaros lazaros

Ν. Υόρκη: Έκθεση φωτογραφίας για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

lazaros lazaros