Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ε.Λέκκας για Λεωνίδιο: Σε περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα ο σεισμός – Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό.

Για μια περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ, Ευθύμης Λέκκας. «Ο σεισμός είναι σε μία περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα. Γειτνιάζει βεβαίως με την περιοχή του Λεωνιδίου που υπάρχουν μεγάλες δομές και ρήγματα, αλλά θα δούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται κάτι το ιδιαίτερο μέσα στον Αργολικό κόλπο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λέκκας και τόνισε ότι ακόμη «δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό, είναι νωρίς, είναι δύσκολο να το πούμε ακόμη».

Επιπλέον ο κ. Λέκκας υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, ενώ πρόθεσε ότι δεν αναμένεται προς το παρόν να συνεδριάσει η Μόνιμη Ειδική Επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης του ΟΑΣΠ.

πηγη:thepresident

Σχετικές αναρτήσεις

H ασυδοσία των funds λαμβάνει τέλος;

lazaros lazaros

Εισαγγελική παραγγελία για να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο «Γιαννίτση»

lazaros lazaros

Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Διαιτητικά λάθη.

lazaros lazaros