Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Kαι επίσημα μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων. Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee

Kαι επίσημα μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων @paris2024 Στις 28 Αυγούστου 2024 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και την επόμενη μέρα ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα, με την ελληνική ομάδα να αναμένεται και πάλι πρωταγωνίστρια.

Μετρώντας συνολικά 104 μετάλλια (20 χρυσά – 40 αργυρά – 44 χάλκινα) σε 15 συνεχόμενες παρουσίες από το 1980 και μετά, η ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Ελλάδας.
Στο μήνυμά του για τον ένα χρόνο από τους Αγώνες του Παρισιού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης @giorgos_kapellakis αναφέρει: «Ακριβώς σε ένα χρόνο από σήμερα στις 28 Αυγούστου 2024, η ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα θα παρελάσει στα Ηλίσια Πεδία κατά την τελετή έναρξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων. Των πρώτων στην ιστορία του κινήματος που θα φιλοξενηθουν στο Παρίσι. Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας θα βρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας μεταξύ 4.400 συναθλητών τους από 184 χώρες. Σε αυτό το ταξίδι η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στηρίζει την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών μας περισσότερο από ποτέ και με κάθε τρόπο, έχοντας στόχο την καλύτερη ελληνική εκπροσώπηση στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων. Θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκίων και για άλλη μια φορά θα κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες».

Το πρόγραμμα της ΕΠΕ για την προ-Παραολυμπιακή ομάδα του 2024, είναι το μεγαλύτερο και πιο πλήρες από ποτέ και για πρώτη φορά υπάρχει οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 2.000 ευρώ για όλα τα μέλη της προ-Παραολυμπιακής ομάδας. Εκτός από τη διαρκή οικονομική βοήθεια υπάρχει και η πολύ σημαντική στήριξη της ΕΠΕ προς τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μέσω της συνεργασίας με την @herbalife.gr.cy . Παρέχεται διατροφική στήριξη υψηλού επιπέδου στα μέλη της προ-Παραολυμπιακής ομάδας, ενώ η ΕΠΕ έχει και δίκτυο φυσιοθεραπευτών σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει τη στήριξη στο πολύ σημαντικό κομμάτι της αποθεραπείας.

Ένα χρόνο πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων, η ΕΠΕ παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα μέλη της προ-Παραολυμπιακής ομάδας και έπεται συνέχεια. #paralympics #paris2024 @paralympics @paraolympionikes

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Γ. Ναβάλναγια: Ο Πούτιν είναι απρόβλεπτος – Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

lazaros lazaros

Ναυτιλία: Έρχονται δύσκολοι μήνες για τα containerships. Ραγδαία υποχώρηση τιμών. Πού οφείλεται

lazaros lazaros

gov.gr: Με ένα κλικ η έκδοση Αδειας Γάμου, Βάπτισης και λύσης Διαζυγίου.Στον ψηφιακό κόσμο η Εκκλησία.

lazaros lazaros