Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

Ένα ξεχωριστό party’s από τα παλιά με πολύ καλή μουσική και εορταστική διάθεση τα 53α γενέθλια του Πέτρου Σαντ στο Bayo στην πλατεία Ραφήνας.

Κοσμοσυρροή το Σάββατο στα 53α γενέθλια του Πέτρου Σαντ στο Bayo στην πλατεία Ραφήνας. Τον εορταζόμενο τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένοι από όλες τις φάσεις της ζωής του, συμμαθητές από το Δημοτικό της Ραφήνας, συμπαίκτες από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, συμμαθητές και καθηγητές από την Σχολή Αναβρύτων, συνάδελφοι από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συναθλητές από το TKD, Αδελφοί από την AHEPA, φίλοι, γείτονες και συνυποψήφιοι μαζί με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς. Ιδιαίτερες παρουσίες οι τρεις γυναίκες της ζωής του , η μητέρα του, η σύζυγός του και η κόρη του. Ένα πάρτυ από τα παλιά με πολύ καλή μουσική, εορταστική διάθεση, πολύ ποτό, κουβέντα και γέλια το οποίο κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία να ξαναγιορτάσουμε έτσι όμορφα Πέτρο. Χρόνια πολλά!

.

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η πρωθυπουργός της Β. Ιρλανδίας «βλέπει» δημοψήφισμα για την ένωση με τη Βρετανία

lazaros lazaros

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

lazaros lazaros

Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου.Συυμμετοχή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.)

lazaros lazaros