Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΚΟΣΜΟΣ

Επιδρομή χιλιάδων μακάκων σε πόλη της Ταϊλάνδης – Κλείστηκαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι.

Xιλιάδες μακάκοι έκαναν επιδρομή σε πόλη της κεντρικής Ταϊλάνδης αναγκάζοντας αρκετά καταστήματα και επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο ή να μετεγκατασταθούν, με τους επενδυτές να σταματούν κάθε δραστηριότητα στην επαρχία Λόπμπουρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun»,στρατιά από 3.500 μαϊμούδες εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης αναγκάζοντας τους ντόπιους να φύγουν άρον-άρον και να κλείσουν τα καταστήματά τους διώχνοντας τους τουρίστες.

Οι μακάκοι είχαν επιθετικές διαθέσεις, σχολιάζει το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι στην περιοχή κοντεύουν να αναλάβουν τον έλεγχο οι μαϊμούδες.
Μερικοί ντόπιοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ άλλοι αναγκάστηκαν να κλειστούν έντρομοι στα σπίτια τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατευτούν από τους μακάκους.

«Ζούμε σε ένα κλουβί, αλλά οι μαιμούδες είναι έξω», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η κάτοικος της περιοχής Λοππούρι Kuljira Taechawattanawanna.

Η κεντρική επαρχία της Ταιλάνδης αναγκάστηκε να δημιουργήσει πολλές απαγορευμένες ζώνες σε όλη την πόλη, καθώς ορισμένες από αυτές, έχουν καταληφθεί από αντιμαχόμενες συμμορίες μαιμούδων.

Αρχικά, οι ντόπιοι προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τα ζώα παρέχοντάς τους junk food (πρόχειρο φαγητό), αλλά αυτό το σχέδιο απέτυχε κάνοντας τους μακάκους ακόμα πιο βίαιους.

monkeys_thai
monkeys_thai2

πηγη:protothemagr

Σχετικές αναρτήσεις

Αριστείδης Μπουράνης.Ο πρώτος σε σταυρούς στο Πικέρμι

lazaros lazaros

Αλλάζουν όλους στους δρόμους -Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «πρασινίζει» τα φανάρια (video)

lazaros lazaros

Δεν υπάρχουν αχαρτογράφητα νερά για το ρωσικό Surrogat V, το πρώτο stealth υποβρύχιο – drone στον κόσμο που …«μιμείται» ήχους

lazaros lazaros